Majdnem hat hetesen (5+7 naposan ) mit fogok látni? Hüvely Uh?
Nem sok mindent. Én 5 hetesen voltam, de csak egy üres petezsák látszódott. 2 hétig tiszta ideg voltam, hogy lesz-e belőle valamit és 7 hetesen már ott volt az embrió és a pulzálás is látszott! :)
Ha nem muszáj, akkor még várj 1-2 hetet, sokkal biztosabb az eredmény és látványosabb is! Nekem annó mondta is a dokim, hogy nagyon korán mentem (egy más vizsgálat miatt egyébként), de úgy volt vele, hogy mégis megnéz, mert egy babát már elvesztettem.
1-es válaszoló.ez tutira nem egy 6 hetes embrió képe...nálam még semmit nem lehetett látni.7 hetesen mentem,és akkor már volt szívhang.
Kérdezőtől kérdezem...hogy nálad 5hét+7 nap az miért nem 6 hét?miért csak majdnem 6 hét?akárhogy is számolgatok....
Az 5 hét 7 nap, az nem csak majdnem, hanem pont 6 hét. :)
Én 6 hetesen voltam, és egy kis maszatot láttam (mint amit az első is belinkelt). Ez számomra nem semmi volt, hanem egy igazi élmény. S nekem hasi volt, egy elég rosszféle uh géppel! Másik dokim jó géppel hüvelyi uh-kat csinált, és ott sokkal jobban látszódott minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!