Melyik a szebb név?
A lánynevek közül nekem a Michelle tetszik,de csak így írva,"magyarosítva"nem tudom elképzelni...
Fiú névből a Dalton.
Az en velemenyem szerint a Viktoria kivetelevel mindegyik borzalmas. Bocsi. Raadasul a Michelle-t csak magyarositva, fonetikus leirassal lehet magyar gyereknek adni, hacsak nem vagytok kulfoldiek. Az ilyen magyarositott nevek pedig egy khm, bizonyos nepsegnel divatosak nagyon.
(Mielott valaki nekem rontana, ez csak a SAJAT velemenyem)
A viktória szerintem jó, normális rövid alakja is létezik.
A Michelle szép meg minden, de az emberek 50%-a leírni nem fogja tudni, a többi meg kiejteni. Plusz a becézés kérdése. Olyan mint a zsiráf. Szép, szép, de nekem mégse kéne :D
A fiú nevek közül meg egyik sem. Az elsőre talán a Dali menne becézőnek, de azt mindenki félre fogja hallani, a másiknál meg a teljes nevet fogják félrehallani. És mégcsak nem is szépek :D
Ezektől az "apró" hibáktól eltekintve nyugodtan adhatod neki, legfejjebb utálni fogja, és ő fog vele szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!