A terhessegnel letezik szebb dolog?
Figyelt kérdés
Szerintem a legszebb dolog a vilagon.đ
Ti hogyan vĂ©lekedtek errĆl?
Ăletem pokla volt az összes kĂnnal. Csak a gyerekĂ©rt Ă©ri meg.
2023. mĂĄrc. 12. 14:22
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
2023. mĂĄrc. 12. 14:48
SzĂĄmomra a babĂĄzĂĄs a legszebb dolog, ilyenkor mĂ©g hagyjĂĄk, hogy gyönyörködjek bennĂŒk. De minden Ă©lethelyzetnek megvan a maga szĂ©psĂ©ge đ
2023. mĂĄrc. 12. 16:02
Ăletem legszebb hĂłnapjai voltak a terhessĂ©geim.
2023. mĂĄrc. 12. 16:18
Fpgalmazzunk Ășgy, hogy voltak pillanatok, amikor tetszett đ
rövid, mĂșlĂł pillanatok đ
2023. mĂĄrc. 12. 16:36
a terhessĂ©g szenvedĂ©s. ha neked nem, akkor örĂŒlj neki!!
2023. mĂĄrc. 12. 16:42
Voltak szĂ©p pillanatai, de azĂ©rt a testi tĂŒnetek mellett, kĂ©t hĂĄnyĂĄs között, vagy 2 hete tartĂł ĂĄlmatlansĂĄg utĂĄn azĂ©rt lĂĄttam csodĂĄlatosabb dolgokat Ă©letemben, mint a vĂĄrandĂłssĂĄg. :D Lelki Ă©rtelemben persze csodĂĄs, tĂ©nyleg!
2023. mĂĄrc. 12. 18:13
Minden volt, csak szép nem.
0-24-ben hĂĄnyinger, szagĂ©rzĂ©kenysĂ©g, undorodtam mindentĆl, kajĂĄtĂłl is, szagtĂłl is. Az elsĆ trimeszterben hullafĂĄradt voltam egĂ©sz nap, alig Ă©ltem, utĂĄna ĂĄtfordult ĂĄlmatlansĂĄgba. EgĂ©sz terhessĂ©g alatt szĂ©dĂŒltem, nem tudtam boltba se jĂĄrni, mert elfeketedett elĆttem minden. Plusz vĂ©gig volt valami baj a terhessĂ©ggel is, gyomorgörccsel jĂĄrtam orvoshoz.
2023. mĂĄrc. 12. 18:28
Ja és azt kihagytam, hogy a terhesség végéig meghalt a libidóm teljesen.
2023. mĂĄrc. 12. 18:29
Szerintem nincs olyan, hogy legszebb, mert minden dologot, helyzetet, mås az ami széppé tesz.
Nem lehet összehasonlĂtani egy terhesseget, azzal ha a gyermeked azt mondja neked, hogy szeretlek.
Aki nem szeretne soha szĂŒlĆ lenni, annak valĂłszĂnƱleg mĂĄs lesz a vilĂĄg legszebb dolga.
De ha vĂĄlasztanom kĂ©ne akkor nekem nem a terhessĂ©g lenne az, hanem amit fentebb Ărtam, mikor a lĂĄnyom azt mondja, szeretlek anya.
2023. mĂĄrc. 12. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK |
SzabĂĄlyzat |
Jogi nyilatkozat |
Adatvédelem |
Cookie beĂĄllĂtĂĄsok |
WebMinute Kft. |
Facebook |
Kapcsolat:
info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!