Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A hasamon mikor múlnak el a...

A hasamon mikor múlnak el a terhességi csíkok? Mit csínáljak vele, hogy szebb legyen?

Figyelt kérdés

Már lassan 7hónapja szültem.Nagyon berepedezett a bőröm (hiába kenegettem) és azóta sem akar világosodni hanem az a nagyon rózsaszín színű.És újabbak is kijöttek ahol eddig nem voltak.Rajtam marad plusz 7kg.

Nem értem, hogy miért jönnek ujjak...

2013. márc. 23. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Hízás-Fogyás játék.A napocska nyáron megteszi a magáét és kicsít halványít rajta,de attól függ mennyire sérült a belső szövet.Sajnos a terhesség okozta csíkok nem eltüntethetőek,van megoldás szebbé tenni de jó mélyen pénztárcába nyúlós.Gondolok itt a lézeres megoldásra.

Egyébként meg nyugodtan kérdezd meg a nődokidat,hátha van jó ötlete.

2013. márc. 23. 08:47
 2/6 anonim ***** válasza:
En majdnem 10 eve szültem, a csíkok nem múltak el.....
2013. márc. 23. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
ja nem múlik el,csak halványul Amúgy meg nem fáj:))
2013. márc. 23. 09:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem is fog soha elmúlni, max. halványulni. Ha egyszer az ember hirtelen meghízott vagy hirtelen egy nagyobb súlyt szed fel, akkor jönnek ki ezek a csíkok, ezek nem csak terhes nőknél, hanem sima nőknél, sőt férfiaknál is ugyanúgy kijön. Ha már egyszer kijött, el soha nem fog múlni, mindig is ott lesznek, csak idővel elhalványulnak. De vannak már olyan beavatkozások jó pénzért, amivel még jobban el tudják halványítani, de elmulasztani ott sem tudják.
2013. márc. 23. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez így marad sajnos!
2013. márc. 23. 10:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezért gyűjtök plasztikai sebészre, rémesen nézek ki. :(

Attól függ mekkora felületen repedt, de általában a plasztika sem tünteti el teljesen, de legalább kinéz utána valahogy és nem lóg a bőr.

2013. márc. 23. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!