Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mekkora esélye van, hogy a...

Mekkora esélye van, hogy a harmadik terhességemmel is vészes hányós leszek?

Figyelt kérdés
Első terhességemet sajnos egészségügyi okok miatt meg kellett szakítani 9 hetesen de addigra már 7kg-ot fogytam és kezdtem ki is száradni a vészes hányás miatt. 6évvel később a második terhességem alatt a 25. hétig hánytam és a kórházi infúziós kezelés ellenére is 7kg-t fogytam a 12. hétig, de szerencsére egészséges 4400g-os kisfiam született aki most 18 hónapos. Lassan szeretnénk kistesőt neki de nagyon félek, hogy megint hetekre kórházba kerülök vészes hányás miatt.

#vészes hányás #terhességi vészes hányás
2013. febr. 17. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Igaz, mindig azt mondják, hogy minden terhesség más, de lehet "hajlamod" rá. Talán a védőnőm mondta egyszer, hogy valakinél a terhesség olyan hormont termel ami ezeket a tüneteket váltja ki. Mindkét terhességemnél 8 kilót fogytam, étel és szagundorral vegyítve.. és egy egy durvább nap után én volt hogy mondtam a férjemnek (3 gyerkőcöt terveztünk), hogy jöhet a harmadik, de örökbe fogadjuk :) Az első terhességemet +1 kilóval zártam, a másodikkal most töltöttem a 25. hetet és még -4nél járok.

Remélem nálad majd a kivétel erősíti a szabályt és nem lesz durva hányós korszakod majd a kistesóval!

2013. febr. 18. 00:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Jesszusom csajok! En is vegighanytam az elso terhessegemet es rettegek attol hogy ez megegyszer elofordul! Hanytam 9 honapot meg meg a szulest es meg utana egy hetet ... nekem ugyan nem ennyire durva mint nektek, hogy fogytam volna de allandoan minden reggel, csirkehus, banan, kutyaszor, kulonbozo szagok....stb! Ezek voltak a legdurvabbak. Az egyetlen remenyem, hogy minden terhesseg mas! Nagyon varom mar a pozitiv tesztet, csak tul legyek rajta!

Bizzunk benne, hogy most jobb lesz. Ugysem tudod meg amig oda nem kerulsz. En a helyedben minnel elobb tul akarnek rajta lenni.

Mi honapok ota probalkozunk es nem mondom, hogy nem jo a vedekezes nelkuli szex...de mar nagyon szeretnem ha itt lenne a hasamban, hogy lezavarjam azt a par honapot!

2013. febr. 18. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!