Predictor szokott lenni szellemcsíkos?
Szerintem ez pozitív. Mikor nem voltam terhes, nekem a predi olyan volt, mint a hómező.
De nem kell sok nappal mezesz előtt tesztelni, és akkor nincs kérdés…két nap múlva ismételd meg.
Ez nem szellemcsík. Ez egy halvány pozi teszt. Rendesen látszik a színe.
A predi azért szokott "szellemcsíkos"lenni, mert baromi érzékeny és kb a víztől is előtűnik a tesztcsík helye. Ilyenkor forgatva látszik, szétszedve is, de határozottan szürkés, és nehezen fotózható.
Ettől még nem rossz teszt, viszont a pozi az mindig egyértelműen színes nála, mint ahogy nálad is.
A legjobbakat kívánom. Két nap múlva csinálj egy újat, azon már sokkal erősebb lesz :)
Az én maimon sajnos a szokásos mintha volt, se színe se határozottsága... sztem sokszor csak azért látjuk, mert tudjuj hol kell nézni xD
4es vagyok.
Annyit hozzáfűznék, hogy ami az előnye az a hátránya is. Korán mutatja az elindult terhességet, ami lehet meg sem marad és időbeb érkezik a mensi. Tehát örülni csak akkor szabad, ha a mensi sem jelentkezik és erősödik a teszt.
Ez + a predinél, de hogy így marad e, azt kitudja. Szorítok
Ha van még predid holnap is csinalhatsz egyet, szépen szokott erősödni napról napra.
1. VAgyok.. ez simàn pozi..
Az enyèmre itt mindenki szellemcsíkot mondott, pedig terhes voltam/ vagyok.
Ez ebben a pillanatban pozitív.
Viszont nekem volt ennél erősebb tesztem is amiből kémiai terhesség lett.
Nem baj a korai tesztelés, csak a helyén kell tudni kezelni. Ez egy pozitív teszt ami egyelőre annyit jelent hogy egy kis embrió elkezdett beágyazódni, de ez nem egyenlő azzal hogy 9 hónap múlva baba születik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!