Mondjátok kérlek ugye hogy ez negatív????
Figyelt kérdés
Csak azért javítottam fel a kép minőségén mert rosszak voltak a fényviszonyok és úgy
nem adta vissza a kép amit élőben látok.
Ugye negatív?
24. napon tartok
2023. febr. 2. 08:06
71/80 anonim válasza:
28-as és 69-es vagyok.
Én sem merek gratulálni amíg nem tudom mit érzel.
Mennyire lett erős a teszted?
72/80 A kérdező kommentje:
Fizikálisan nem görcsölök, nem fájnak a melleim, nem vagyok rosszul stb.
Lelkileg hát abszolút vegyes… Nem jól jött ki most ez az egész story sajnos.
2023. febr. 7. 09:46
73/80 A kérdező kommentje:
Nyilván tudom egy áldás és sokan erre vágynak hónapok, évek óta…. :( Nem tudom mit csináljak.
2023. febr. 7. 09:48
75/80 anonim válasza:
Hat sajnalom kerdezo,hogy igy erint ez az amugy csodalatos dolog… Ha szabad tudni miert nem szeretned ezt a terhesseget? Parod miatt? Vagy karrier? Vagy mi az oka ha nem vagyok tolakodo? Ha az vagyok bocsi.
76/80 A kérdező kommentje:
Karrier abszolút. Rezidens vagyok még, de már nem sok van hátra hogy szakorvos lehessek.
2023. febr. 7. 20:22
77/80 anonim válasza:
Huhh baszki… és a párod? Nem tamogat?
78/80 A kérdező kommentje:
Vele a kórházban ismerkedtem meg, ő az osztályon orvos.
Igazából amióta átkerültem erre az oszrályra (1,5 éve) lettünk “közeli” viszonyban.
Nem mondtam még neki.
2023. febr. 7. 20:28
79/80 anonim válasza:
Akkor o nem is igazabol a “parod”?
Azota sem mondtad meg el neki? Korai a terhesseg,de ha sajnos ugy alakul akkor jobb minnel elobb menni a dolgok utan… :(
80/80 anonim válasza:
Mennyi idő míg szakorvos lesz Kb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!