Rengetegen teszteltek 9-14 dpo közt szóval nekem ne mondjátok minek teszteltem, de ma a 12dpon a 25ös romedem negativ?!

Figyelt kérdés
Nektek korán tesztelőknek mikor, mivelett pozi? Vagy nálam ezzel már biztos h megint kudarcot vallottam , mint nő?
2017. márc. 21. 08:30
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
66%
Igen. Sajnos, kudarcot vallottal. Ez van.
2017. márc. 21. 08:32
 2/31 anonim ***** válasza:
76%
Te jézusúristen, hogy rá vagy görcsölve, egy pszichológust keress fel inkább a bababoltok helyett. Addig ne essteherbe, míg a fejed nem tiszta.
2017. márc. 21. 08:33
 3/31 A kérdező kommentje:
Hát úgy érzem.. mivel elvileg biológiailag képes kellene legyek a teherbeesére. De nekem ez 1,2 éve nem sikerül.. nulla eredmény
2017. márc. 21. 08:33
 4/31 A kérdező kommentje:

Hát akit kellett felkerestem. A nőgyógyászom és az endodokim. De nálam is és páromnál is miden rendben.

Nem voltam én így rágörcsölve.. ez a hónapom ilyen negatív csak.. ettől még nem szaladok agyturkászhoz ,de köszi!

2017. márc. 21. 08:35
 5/31 anonim ***** válasza:
87%
Akkor olvasd el a kérdésedet mégegyszer és a válaszaidat. Tejlesen kétségbeesett, frusztrált vagy. Ha szervi oka nincs a teherbeesésnek, márpedig azt írod, akkor a lélekben, agyban kell keresni. Nem fog sikerülni, elárulom. Kizárólag akkor, ha elengeded a problémát, vagy az illetőt akár... Mert annyira akarsz már gyereket, hogy esetleg fel sem tűnik, hogy nem a megfelelő emberrel vagy együtt hozzá. Ezek mind mind okai lehetNEK a sikertelenségnek. De szivesen.
2017. márc. 21. 08:43
 6/31 anonim ***** válasza:
92%
A "megint kudarcot vallottam, mint nő"- mondatod a kulcs, ott a probléma.
2017. márc. 21. 08:45
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Karácsonyi céges buli előtt csináltam egy tesztet, nemvárt előtt két nappal (14. dpo ELVILEG). Teljesen negatív volt, pezsgőzni szabad.

Aztán mégse jött meg. Két nap késés után csináltam újabb tesztet. Negatív. Egy egész halvány második csík se volt.

Negyedik nap egy extra halvány "mintha látnék valamit, ha erős fényben bandzsított szemekkel forgatom". Végül hat napot késett, mikor először teszteltem egyértelmű pozitívat.

Most itt szuszog mellettem a kisfiam. :)

A korán tesztelésnek ezért sincs semmi értelme. Van, akinek pár nappal előbb is mutat valamit a teszt, de ez sem törvényszerű. A többség a nemvárt napján már pozitívat tesztel, ha baba van. És vagyunk mi, akik még parázhatnak pár napot, hogy ilyenkor most mi van!?

Majd ha megjött, akkor ráérsz elkenődni. Addig lehet remélni.

De minél jobban rágörcsölsz, annál nehezebben esel teherbe.

2017. márc. 21. 08:50
 8/31 A kérdező kommentje:

Válaszolnátok a fő kérdésemre?

Semmi gond velem fejben. Igen kicsit ketsegbe estem. Mert ha nem sikerul majusig. Akkor meddosegi. Amit NAGYON nem szeretnék. De mindegy törlöm a listámból a kérdésem. Sziasztok!

2017. márc. 21. 08:50
 9/31 A kérdező kommentje:

7# köszi!:) legközelebb akkor tesztelek már amikor késik ( késni fog mert progeszteront kell szednem tuszorepedéstől)

Medi labom van. De azt olvastan egyszer h nem tul jo teszt! Neg hamis pluszt mutat. :/

2017. márc. 21. 08:52
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
A kerdesed ertelmetlen. Nem lehet ra valaszolni.
2017. márc. 21. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!