Pcos vagyok,5. Hónapja próbálkozunk a férjemmel . Ma reggel teszteltem egyet, mert 2napja késik . Szerintetek pozitív?
2017. febr. 27. 18:02
1/24 anonim válasza:
Halkan gratulálnék. Az enyém 4nap késés után ennél is halványabb lett.
3/24 anonim válasza:
Én látok ott második csíkot. Azért tesztelj két nap múlva még egyet reggel. :)
4/24 anonim válasza:
3-as vagyok. Nekem 3 nap késés után ilyen volt. Rá másfél hétre lett erős pozitív.
A tiéd sokkal erősebb. :)
5/24 anonim válasza:
Pozitívnak néz ki. Azonnal értesítsd a dokidat, hogy ha kell hormonpótlás, akkor adjon receptet :)
6/24 anonim válasza:
Aztaaa. Igen , pozi! De hivd fel az orvosod mielobb!!!
7/24 A kérdező kommentje:
El sem hiszem ! Mar értesítettem ,arefamot kell szednem ! Remelem minden rendben lesz , nagyon szeretnek anyuka lenni :-) köszönöm a válaszokat
2017. febr. 27. 18:28
8/24 anonim válasza:
Nem sűrűn látom a második csíkot itt GYK-n, de ez bizony pozi! :) Gratula! :)
9/24 anonim válasza:
halk gratula ,igen , nekem nagyon eross volt 2 nap keses utan, , nem ertettem hogy volt lehetseges , :) de elveszitettem ugy is ..
10/24 anonim válasza:
Gratulálok, nekem is Pcos van, 8 hónapja próbálkozunk, eddig sikertelenül, de nagyon bízakodunk, h hamarosan nekünk is sikerül. Te szedtél gyógyszert, ha igen mit? Diéta, sport volt mellette? Köszi
Jó egészséget nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!