Pcos vagyok,5. Hónapja próbálkozunk a férjemmel . Ma reggel teszteltem egyet, mert 2napja késik . Szerintetek pozitív?
2017. febr. 27. 18:02
11/24 A kérdező kommentje:
Ez a 2.honapja hogy mehpempot eszunk mindketten a párommal. Gyógyszert nem szedtem ,Volt 3honapig Closty kúram de az sikertelen volt . Ez a 2. Closty mentes honapom . És próbáltam kerülni az egészségtelen dolgokat ! Köszönöm szépen remelem minden rendben lesz !
2017. febr. 27. 20:48
12/24 A kérdező kommentje:
Jo reggelt . Nem bírok aludni reggel 6tol ,itt a mai teszt : [link]
2017. febr. 28. 05:37
14/24 momoka 2002 válasza:
Jo reggelt. En is hasonlo cipoben jarok.3. ciklusom Met-tel.Szombaton volt a 14. napom pe utan akkor halvanyka ,majd vasarnap kicsit erosebb. Holnap csinalok megegyet. Orvoshoz jovo het vege fele terveztem menni,akkor mar lesz szivhang remelem. Irj majd mi a helyzet veled. Te szoltal a dokinak? Mit mondott?
[URL= [link]
16/24 A kérdező kommentje:
Igen ,szóltam . Kell szednem az arefamot és a folsavat (ezt szedtem regébb mar ). Kicsit aggódom hogy csak ilyen halvány . Remelem nem lesz baj.
2017. febr. 28. 07:16
17/24 Lizus1 válasza:
Nyugi nem lesz baj én is arefamot szedek napi egy este hüvelybe csak meg ne szakitsd a szedést mert az vetélést okoz gratulálok :)
18/24 anonim válasza:
A csik erossegenek semmi koze a veteleshez.. nem mondja meg elore h milesz abbòl. En nem veteltem es halvany csikom volt. Baratnomnek a vetelese elott egy nappal is majd leugrott a masodik csik, olyan erős volt.
19/24 anonim válasza:
Kerdezo ez szep pozi.
Vki irta h egy het mulva megy kb dokihoz hat en egyszer mentem 5hetesen 2naposan. Megcsak petezsak is csak sejtheto volt..huvelyI uhval. Ami jo minosegu volt. Mert a petèimet is látta! :) szval erdemes varni 2hetet.
20/24 A kérdező kommentje:
Szeretnek meg várni ugy hogy ez a hét meg jövő hét és csak az azutáni heten menni pénteken ! Az 3het ! En igy gondoltam ! Köszönöm a biztatást
2017. febr. 28. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!