Egy hetes késés után tegnap pozitívat teszteltem, viszont elég nehezet emeltem és most reggel óta sárgás folyásom van. Baj van?
Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 09:01
1/8 anonim válasza:
Sargas folyas nem baj.ilyenkor olyan pici meg a magzat, hogyaz emeles nem igazan arthat. De azert vigyazz.
2/8 anonim válasza:
A nehéz emeléstöl ritkán megy el egy egészséges magzat.
Olyan sokat és annyit kell emelni amit eddig is megtettel. Ez minden mozgásra értendö.
A sárgás folyás normális, még az enyhe barnázás is. Amikor mindenképpen orvoshoz kell menni, ha rendes vérzés indul meg.
3/8 anonim válasza:
Enyhe barnázás nem normális !!!!!!!!!! Én enyhe barnázással 5 napot feküdtem a kórházban vetélés gyanújával !!
4/8 anonim válasza:
2. a barnazas nem nornalis terhessegben!!! Az is ver!! Lassu verzes, es ezert barna mire "kier".
En barmazassal az 5. heten rohantam az ugyeletre!
5/8 A kérdező kommentje:
nem barna és nem is sok de látszik a bugyimon, kissé sárgás. De nem viszket, nincs is szaga
2015. szept. 5. 12:24
6/8 anonim válasza:
A sárgással nincs gond, az elején én is láttam többször nagyon kevés sárgás nyákot, mondjuk halvány sárga volt.
7/8 A kérdező kommentje:
most is nagyon kevés jaj dolgozom és görcsölget a hasam olyan tompán mint amikor megjön. Kicsit félek (hazudtam nagyon nagyon)
2015. szept. 5. 17:45
8/8 anonim válasza:
A görcsöléssel sincs gond.
Az elején 2 hétig minden nap görcsölt, olyan megjövősen, vagy mint mikor megvan. Aztán kezdett csökkenni, de néha még most is előjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!