Mit tegyek ha reggel pozitiv lesz a teszt?
Parommal aktus kozben meg az elejen kiszakadt a gumi, de gondoltuk nem lesz belole baj, mivel az elso 1-2 percben tortent a baleset... Persze, tisztaban vagyok azzal h elovaladek satobbi, de nem igazan engedhettem meg magamnak az esemeny utanit jelenleg. Felelossegteljes szexualis eletet elek, hasznalok ovszert meg minden, nem vagyok gyerek. Viszont tobb mint egy hete kesik a menstruaciom. Nemreg hagytam abba a fogamzasgatlot, betudtam annak h vissza kell allnia a szervezetemnek, de nem hagyott nyugodni a gondolat szoval vettem egy tesztet, reggel fogom megcsinalni.
Sem en sem a parom nem akarjuk a gyereket aki remelhetoleg csak vaklarma. Tudom h el kell mennem nogyogyaszhoz ha pozitiv de onnan hogyan tovabb?
Ketsegbe vagyok esve nem tudom mit tegyek...
19
10 évig szedtem tablettát, amikor gyereket terveztünk első hónapban gumival védekeztünk, pontosan megjött a menzeszem, ezért a gumit is elhagytuk, és a következő ciklusban teherbe is estem.
Szóval erre ne alapozz.
"de nem igazan engedhettem meg magamnak az esemeny utanit jelenleg"
Miért, egy esetleges terhességet megengedhetsz magadnak??? Az esemény utáni lett volna a legjobb (és legolcsóbb) döntés!
HOgy mit tegyél, ha pozitív? Sürgősen üljetek le a pároddal, vegyetek sorra minden lehetőséget, és döntsetek!
Esemény utáni tabletta kb.5-8000 lehet.
A pasid sem engedheti meg magának az esemény utáni tablettát??? Vqgy az abortusz olcsóbb lesz,ha méltányosságból térítésmenteset kértek???
Kicsit gondolkozhatnátok mielőtt fa,s,zságokat írtok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!