Tegnap pozitív teszt után ma reggel Megjött a menstruációm, akkor kizárt a terhesség?
Most azonnal orvos!!
1. Lehet hogy vetélés, akkor fontos, hogy minden kiürüljön. Bajod lehet tőle.
2. Lehet hogy baba és még megmarad, ha hormonálisan támogatjátok gyógyszerrel.
Egyik sem játék. Lásson orvos!
Rendes vér vagy barnázás?
Sajnos valószinűleg nem tapadt meg jól,kémiai terhességnek hivják ha pár nap késés után mégis megjön. Nekem is volt több is.
Ha rövidebbnek itéled meg a vérzésed vagy más mint máskor, tesztelj még, nem feltétlen szakad meg a terhesség (de ha erős a vérzés,valószinű)
Én a 3.terhességemnél 3 nap késés után kezdtem vérezni, + teszt mellett. De a vérzés 2 nap alatt elmúlt,barnázásba átment, orvoshoz mentem,utrogestant kaptam és a baba megmaradt.
Szia! Mi történt azóta? Várakozás és később ultrahang? Nem néztek hcg-t vérből? Honnan veszed, hogy méhen kívüli? Nekem volt már, és már a beágyazódáskor volt, késszerű végbélbe nyilallás, de csak egyszer, aztán három nappal később még egyszer, aztán egy héttel később utro mellett elkezdtem barnázni, azt hitték csak elhalt a méhemben lévő üres petezsák. Aztán egy héttel később sok vér, úgy tűnt elvetéltem. Egy hét szünet, majd újrakezdődött vérzés, ekkor, 8 hetesen találták meg a petevezetőben, de már elhalt szegénykém. Kétnaponta hcg vérteszt, és nem kellett műteni, mert csökkent, két hónap alatt felszívódott. Azért írtam le, hátha segít.
Remélem Nálad nem erről van szó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!