2015. április.13. án volt meg utoljára Május 11. én lett pozitiv a teszt! (6hete! ) Hétfőn (2015. 06.22) Ezt irta a papirra az orvos Egy embrio, CRL, GSD : 26, Szivműködés nem kimutatható, szikhólyag: 4.1 szabályos petezsák. Grav. S 5+4 Szerintetek?
Hát ha 6 hete pozi a teszt akkor ez így tényleg nem jó. :(
Illetve 26 mm petezsak sem picike, szerintem abban kellene lenni szivhangnak.
Utolsó menzitol számítva legkésőbb 8 hetes korig kellene lenni szivhangnak egyenként. Orvos mit mondott?
Orvos 3hét mulvára hivott vissza kontrollra. Meg irt fel ujjabb adag utrogestant.
Biszont hétfőn megyek másik orvoshoz, mert rózsaszin pecsételésem van, épp csak a wc papiron látszik, de már ettől is félek
Jah még annyit, hogy Május 14.én a doki még csak 5miliméteres petezsákot látott.
Az mennyi idős terhességnek felel meg? És ahoz képest reális a növekedés? Csak azért kérdezek ennyit, mert a nagylányommal csak 13.héten derült ki a várandósság, igy ezügyben nincs tapasztalatom
Nekem is április 13-án jött meg utoljára, május 7-én lett + a teszt, és június 18-án (9 hét 3 naposan) voltak a babáim 23 és 24 mm-esek.
Én elmennék másik dokihoz, nem várnék 3 hetet, mivel elvileg Te is pont ennyi idős babás vagy, mint én, és minden méret nagyon pici nálad...
Őszintén, akkor készüljek fel a vetélésre, igaz? :(
Tudtok ajánlani Budapesten egy jó magánorvost, aki megfizethető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!