2015. április.13. án volt meg utoljára Május 11. én lett pozitiv a teszt! (6hete! ) Hétfőn (2015. 06.22) Ezt irta a papirra az orvos Egy embrio, CRL, GSD : 26, Szivműködés nem kimutatható, szikhólyag: 4.1 szabályos petezsák. Grav. S 5+4 Szerintetek?
Kérdező, a legjobb, ha bármire felkeszulsz. Max pozitív csalódás ér ha mégsincs gond.
Én sajnos nem budapesti vagyok így nem tudok dokit ajánlani de jövő héten egy magánorvos tényleg a legjobb ötlet, senkinek nem kívánom, hogy így éljen le 3 hetet..
Szia!
Dr. Atalay Katalint tudom ajánlani. a Honvéd kórházban rendel (volt MÁV) a Podmaniczky utcában. Nálam is hasonló volt a helyzet. Miután 4 doki mondta, hogy elvetéltem vagy méhen kívüli terhes vagyok és egyedül Ő mondta, hogy van esélyem, ne siessük el a műtétet átirányított magához a magánrendelőjébe. Én most hozzá járok, Budapesten a XIV. kerület Zalán u. 37-ben van a rendelője hétfőn és csütörtök délután. Sajnos sokat kell várni. 12.000 forint egy komplett vizsgálat, ultrahanggal. Szerintem annyit megér, hogy ne izgulj 3 hétig. szorítok Neked!
Sziasztok!
Ma reggel 7re kellett mennem a kórházba, ott már rettenetes görcseim voltak. Megnéztük ultrahangon, és a már nem volt petezsák sem :'( Spontán elvetéltem :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!