Rengetegen teszteltek 9-14 dpo közt szóval nekem ne mondjátok minek teszteltem, de ma a 12dpon a 25ös romedem negativ?!

Figyelt kérdés
Nektek korán tesztelőknek mikor, mivelett pozi? Vagy nálam ezzel már biztos h megint kudarcot vallottam , mint nő?
2017. márc. 21. 08:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Hali. Netes 10es teszt lett pozi kb 14. dpo-n. Halványan de latszott. Ne add fel, es ez nem a nőiességed kudarca, majd összejön, hidd el. Akik sokat varnak a babara azoknak sajna vannak rosszabb napjaik, de ettől nem kell diliházba menni.
2017. márc. 21. 13:16
 22/31 A kérdező kommentje:

Általában tök jól viselem. De most nemtudom.:S egyszer volt mar vetélésem tavaly marcius vegen.:/ :(

Koszi a biztatast. Rendes toled. Majd 14.dpon ujra próbálkozom.:-)

2017. márc. 21. 13:34
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem a noiesseg kudarca, ha nem pozitiv a teszt. Nem a gyerektol lesz valaki no.

Viszont ez a brutal turelmetlen gorcsoles csak hatraltatni fog, az valoszinu.

2017. márc. 21. 13:34
 24/31 Manka68 ***** válasza:

Nem értek egyet azzal az állítással, hogy azért nem jön a baba, mert rágörcsölünk. Azért görcsölünk rá, mert nem jön...

Ettől függetlenül az állandó stressz, amiben most emiatt tartod magad, még nehezebbé teszi a sikert.

A meddőségitől pedig nincs mit félni, az az a hely, ahol nagyobb eséllyel segítenek a babásodásban, mint a sima nődoki. Azon belül, hogy meglátogattad a dokijaidat, milyen vizsgálatokon vagytok túl és milyen eredménnyel?

2017. márc. 21. 19:25
 25/31 A kérdező kommentje:

Hsg , vervizsgálatok (3.es 21.napi), peteeres kovetes mind rendben.

Paromnal 2x sperma vizsgálat rendben.

2017. márc. 21. 19:33
 26/31 anonim ***** válasza:
33%
A ragorcsoles a stressz egyik formaja: frusztraltak, idegesek leszunk attol hogy vajon lesz-e gyerekunk valaha, vajon miert nem sikerul amikor mas meg potyogtatja? Ez stresszt okoz.
2017. márc. 21. 20:15
 27/31 A kérdező kommentje:
Hat ez van. En ezt nemtudom szabalyozni már. Magatol fog elmulni.. gorcsosen elengedni nemtudom..
2017. márc. 21. 20:38
 28/31 Manka68 ***** válasza:
Pajzsmirigy, IR vérvétel? Manapság vezető meddőségi ok. Csak endokrinológus kérheti.
2017. márc. 22. 05:43
 29/31 A kérdező kommentje:
Egyikkel sincs problema! Se ir se PCOS se pajzsmirigy problema..
2017. márc. 22. 07:54
 30/31 Manka68 ***** válasza:
Azért gondoltam ezekre, mert a vizsgálataid között nem soroltad fel a terheléses cukor + inzulin vérvételt, se TSH, T3, T4 értékeket. Akkor csak én voltam figyelmetlen, bocsi.
2017. márc. 23. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!