Gretaingrid kérdése:
Terhességi tunetek változása, enyhulése? Múlt pénteken (02. 03) kellett volna megjönnie, aznap gyengébben, rá 2 napra délután erösebben pozitívat teszteltem. A terhességi tunetek nemhogy erösödnek, inkább csak váltakoznak.
Figyelt kérdés
Szépen kezdödtek terhességi tunetek, pl. : a kicsi melleimbe mintha felul szilikont töltöttek volna-fájni nem fájt, erösebb szagérzékelés, bö vízes folyás, nagy étvágy, álmosság- az utóbbi 3 tunet már a teszt elött pár nappal jelentkezett. Azóta eltelt 1 hét, de a tunetek mintha enyhultek volna, de semmiképp nem erösödtek. A melleim már nem olyan kemények, bár még mindig nagyobbak, nem vagyok olyan álmos, nem ennék olyan sokat. Sajnos állandóan figyelem magam, aggódom, kulönösen mert UH-ra csak 27-én megyek. Nagyon várt baba, injekciós stimulálással, de természetesen fogant- nem IVF. A PCOS miatt egy orvos már korábban informált róla, hogy nagyobb a rizikója egy korai vetélésnek. Vannak másnak is ilyen tapasztalatai korai terhességi tuneteket illetöen? Émelygést egy picit ma reggel éreztem evés után, de hányinger stb. nincs. Legutóbbi pozitív tesztem tegnap elötti- erösebb, mint a korábbiak. Bocsi az ékezetek hiányáért!2017. febr. 10. 13:18
1/5 anonim válasza:
Nem lehet tudni. Nekem sem folyamatosan erősödött, sőt néha el is maradtak a tünetek és nincsen semmi baj.
2/5 anonim válasza:
Nekem konkrétan nem voltak tüneteim, csak nem jött meg! Ezért inkább nyugi! Semmi gond nem lesz!
3/5 anonim válasza:
Nekem 2-an kellett volna megjönnie. Hétfőn, szerdán, pénteken egyre erősebb pozitívat teszteltem. A mell érzékenységen kívül semmi tünetem nincs egyenlőre. Utolsó mensestol számítva 6.hetben vagyok. Dokihoz 2 hét múlva megyek. Ne aggódj! Bár tudom, hogy nehéz az orvosig várni, vanszorognak a napok. :) Kitartás!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Kedves utolsó hozzászóló, nagyon boldog és problémamentes babavárást kívánok!! Igen, az biztos, hogy csigalassúsággal mennek a napok :)
2017. febr. 11. 17:02
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok
Köszönöm, és hasonló jókat kívánok. Írd majd meg mi volt a dokinál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!