Mondjátok kérlek ugye hogy ez negatív????
Figyelt kérdés
Csak azért javítottam fel a kép minőségén mert rosszak voltak a fényviszonyok és úgy
nem adta vissza a kép amit élőben látok.
Ugye negatív?
24. napon tartok
2023. febr. 2. 08:06
11/80 anonim válasza:
Hajjakmeg báttya, ha értem a gyakorizókat. Ennél sokkal halványabb csíkra már pezsgőt bontanak és boldogan gratulálnak a leendő anyukának. Úgy látszik, azt kell figyelembe venni, hogy a kérdező akar gyereket vagy sem, azon múlik, hogyan kell értelmezni a csíkokat. :D Fuckin' proli mindset.
12/80 anonim válasza:
Ne áltasd magad ilyen reményekbe, ha már késik 1-2 napot és akkor is negatív a predictor, akkor lehet megnyugodni, hogy nem terhesség. A várható menzesz előtti teszteléseknek semmilyen irányba nincs értelme, akkor sem, ha akarod a babát és akkor sem, ha nem, mert nem biztos egyik sem, hiába hirdetik magukat nagy betűkkel ilyen érzékenynek.
13/80 babyboom567 válasza:
Akkor biztos,hogy nem vagy terhes, ha rendesen megjön a menszeszed, tök mindegy milyen érzékeny a teszt, vagy mit olvastál.
14/80 anonim válasza:
Ez negatív, de... Tehát legfeljebb csak sejtésed van az ovud időpontjáról. Gondolom az is valami applikáció alapján. 4 nappal a kimaradó menstruáció előtt nekem anno negatív volt ez a teszt, mégis terhes voltam. Egyébként volt egyáltalán védekezés nélküli szex, vagy csak ez a betette 3 másodpercre típusú para ütött be ennyire?
15/80 A kérdező kommentje:
Volt igen, azért csináltam tesztet.
2023. febr. 2. 10:01
16/80 anonim válasza:
Látom mire gondolsz, de így vagy-vagy.
Mivel a 24. ciklusnapodon jársz így lehez pozitív teszted is, úgy ahogyan lehet negatív és megjön.
Csinálj kb 2-3 nap múlva ha azon is kijön valami, gyanakodhatsz.
17/80 anonim válasza:
Hat nem tudom de ha megnézitek a 3. Képet ott egyértelműen 2 csik van. Egy lent a masik pedig a “vattas” részen. Szerintem az pozi
18/80 A kérdező kommentje:
2 fajta tesztet vettem tegnap. Ezt amit ma csináltam Predictor Early meg Xepil.
Az Xepilt is csináljam meg?
2023. febr. 2. 10:17
19/80 anonim válasza:
En is latok valami halvany masodik vonalacskat…. De fugg a teszt markajatol is van amin mindig van egy masodikocska….
20/80 A kérdező kommentje:
Nem ismerem, ezt mondta a drogáriában az eladó hogy jó teszt, meg az xepilt.
2023. febr. 2. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!