Mondjátok kérlek ugye hogy ez negatív????
Csak azért javítottam fel a kép minőségén mert rosszak voltak a fényviszonyok és úgy
nem adta vissza a kép amit élőben látok.
Ugye negatív?
24. napon tartok
Amit a leírásban linkeltél, az full negatív.
Amit hozzászólásban, az már necces. Szerintem tesztelj predivel még egyszer 1-2 nap múlva, akkor már talán egyértelműbb lesz.
Bár így is-úgy is kiderül az esedékes mensi idején, hogy mi a helyzet.
Nekem ilyen volt a tesztem 10. dpon!
12 dpon egyertelmu pozi lett..
28heteskismama
X epilt ne. Csak a várt napján vagy egy nap késéssel. Predi nekem full erős volt mikor X epil halvány.
Ha a te teszteden az a halvány csík terhességet jelent akkor az X epil 1000%, hogy negatív lesz. Holnap reggel egy ugyan ilyen Predit csinálj.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is ilyen volt a tesztem 10.dpon kb. A napban nem vagyok biztos, mert nem figyeltem az ovut. Az is lehet, hogy előbb. Viszont teszteltem folyamatosan és egyértelműen erősödött az ilyen halvány csíkom.
Múlt hónapban kémiai terhességem volt. Vérvétellel bizonyított. Akkor is ilyen volt az első tesztem és az is erősödött csak lassabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!