Mondjátok kérlek ugye hogy ez negatív????
Csak azért javítottam fel a kép minőségén mert rosszak voltak a fényviszonyok és úgy
nem adta vissza a kép amit élőben látok.
Ugye negatív?
24. napon tartok
Szerintem vegyél nyugodtan akár kettő facellet is. Inkább vettem több terhességi tesztet mint hogy ne legyen. Amúgy délután a facelle-t csinálnám meg reggel meg a predictort.
Hát nálam érdekesen alakult, mert 9.-én voltam vérvételen (20. napi) és akkor tisztán látszott a hormonokból, hogy nem volt peteérésem. Viszont 19.-én nekem már halvány pozitív volt a tesztem délutáni vizeletből. Mikor 21.-én voltam hcg vérvételen akkor 73 volt és két naponta duplázódik, tehát a teszt idején 35 körül lehetett és valószínűleg akkor vagy előtte nap mehetett végbe a beágyazódás, mert minimum 8 nap kell neki (de általában hosszabb szokott lenni).
Na látom közben a többiek gyorsabbak voltak, lehet jobb ha rájuk hallgatsz, mert amíg nem késik addig csak feleslegesen izgatod magad ott van e a csík vagy sem (én nagyon türelmetlen vagyok sajnos).
Amúgy 39-es és 46-os voltam.
Majd írj mi lett!
Sztem tokre folosleges. 24. napon vagy. Siman benne lehetne az is h most agyazodik be es kezd termelodni a hcg es hiaba csinalsz tesztet ha nem
mutatja ki. Varj min. 26-28 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!