Hogyan tudnék pozitívan gondolkodni? Mit tegyek a sikerért? Holnap lesz az 5. lombikom. Ennek már sikerülnie kell!
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 10:33
41/65 anonim válasza:
Nagyon sajnálom... A jó hír, hogy legalább elindult valami. Kitartás, egyszer sikerülni fog, meglátod! (A másik lombikos voltam, aki a másodikat gyűri.)
42/65 anonim válasza:
Őszintén sajnálom :-((( de tartsatok ki! legközelebb is számíthatsz a drukkolásomra és remélem, akkor sikeresebb lesz
43/65 anonim válasza:
Nagyon sajnálom!!!:-(((
De hidd el sikerülni fog Nektek is!!!!
Egy régi válaszoló.
44/65 A kérdező kommentje:
Én hiszek benne, hogy sikerülni fog!! 2 hét múlva megyünk újra :)
2010. okt. 23. 11:17
45/65 anonim válasza:
Fagyasztott beültetés lesz? Ha két hét múlva mész, nagyjából együtt izgulhatunk majd, úgyhogy hajrá!
46/65 A kérdező kommentje:
Fagyasztott, igen. Ez is az volt. Nekem vsz. mához pont 2 hétre lesz a beültetés. Neked? Neked is lombik lesz?
2010. okt. 25. 16:31
47/65 anonim válasza:
Nekem ez lesz a második, de nem fagyasztott, mert csak egy fagyibabánk maradt az előzőből, így úgy döntöttem, hogy újra végig csinálom a stimulálást. Második hete szúrom a decapeptylt (mostmár gonapeptyl a neve) és csütörtöktől, ha minden jól megy és rendben lesz minden az uh-n, akkor a gonal-f-et és a merionalt is.
48/65 A kérdező kommentje:
Nekünk most 2 fagyibabánk maradt, remélem, mindketten szépen felolvadnak majd. Sok sikert nektek!
2010. okt. 27. 18:26
49/65 anonim válasza:
Drukkolok, hogy szépen felolvadjanak mindketten, majd írd meg! Nekem jövőhéten lesz a leszívás. Sok sikert mindkettőnknek!
50/65 A kérdező kommentje:
Mi holnap megyünk. Sok sikert nektek is!!
2010. nov. 4. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!