Hogyan tudnék pozitívan gondolkodni? Mit tegyek a sikerért? Holnap lesz az 5. lombikom. Ennek már sikerülnie kell!
Én is nagyon drukkolok neked! Gondolom, hogy milyen nehéz most!
Remélem, nálam nem fog idáig fajulni a dolog...
Szia!
Sajna sokszor pont a görcsös akarás miatt nem jön össze...DE! Ismerek olyan valakit aki az 5. sikertelen lombik után úgy döntött, hogy feladja! Teljesen ki volt bukva. Aztán meg szépen teherbe esett természetesen úton, amikor már teljesen lemondtak a bébiről. Nekem csak az első nem sikerült, de az is rosszul esett...4. után biztosan nagyon rossz lehet. Olyat is ismerek akinek csak 9.-re sikerült. Nem szabad feladnia reményt! Az hogy hogyan lehetnél pozitív nehéz dolog, ha alapból nem ilyen a hozzáállásod. Én ikreket veszítettem el a második lombikom után, de akkor is azt mondtam, hogy igenis lesz gyerekem!!!! És most itt randalírozik mellettem a 15 hós kis gengszter! Nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm Neked is! Nekem is volt már, h sikerült - méhenkívüli :-(
Szerencsére (ahogy hallom többektől) jobban bírom, mint az átlag, de nagyon nehéz még így is. Az a 2 hét.. jaj :S
De most kihagytunk 9 hónapot, pihentünk, nyaralétunk, sikerülnie KELL!!
Szia!
Az utolsó vagyok!!! Hát akkor pláne remélj!!!!! Sajnálom, hogy méhen kívül volt a terhességed, de terhesség volt!!! Nincs minden veszve, ez azt jelenti, hogy teherbe tudsz esni!!! Atya Isten annyira drukkolok!! Írd meg hogy sikerült e!!!
A 2 hét valóban gyötrelem, de beszéld meg az apróságokkal hogy kapaszkodjanak erősen a jó helyre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!