Hogyan tudnék pozitívan gondolkodni? Mit tegyek a sikerért? Holnap lesz az 5. lombikom. Ennek már sikerülnie kell!
Szia!
Köszönöm Neked is, h drukkolsz :)
Nálunk a férjem alacsony spermaszáma a gond, nálam elvileg minden rendben.
Én nagyon szeretem a BMC-t, mert az orvosok és az egyéb személyzet is nagyon kedves, türelmes. 2 éve járok oda, meg vagyok velük elégedve emberileg.
Tudom ajánlani a fiatal dokikat, nem szeretnék neveket írni, de szerintem úgyis hozzájuk kerülsz majd, ha mész.
Pozitivitásra nem tudok tippeket azon kívül, hogy hinni kell abban, hogy sikerül.
Nekem is csak az első nem sikerült, de az is borzasztó nehéz volt. le a kalappal előtted és nagyon-nagyon-nagyon drukkolok, hogy ezúttal jó helyen és kapaszkodjanak jó erősen :-)
Szia!
Nagyon drukkolok Neked!Minden elismerésem a Tiéd!
Kérlek majd jelentkezz,hogy mi újság Veled!
Szorítok nagyon!!!!
én nem tartok még itt, és nem tudom mit érzel. azt viszont igen, hogy nekem mi segített, amikor teljesen kilátástalannak éreztem már az egészet. elmentünk nyaralni és elkezdtem magyarázni magamnak, hogy lesz. csak lehet, hogy nem most. aztán még "mélyebbre" mentem: mi van, ha nem lesz? ez eltartott egy kis ideig, és ezalatt csak magammal foglalkoztam, meg azzal, hogy ezt magamban helyre tegyem. és azt hiszem sikerült. most már nem sírok, ha megjön... nekem olyan "csodavárós" hangulatom lett. és nagyon nehéz volt idáig eljutni, de azt hiszem megérte.
nem tudom, neked mennyi időd van a lombik előtt, de szánd rá... én csak ültem a csendben és kizártam mindent, csak magamban kerestem a választ. persze, ha a párod is tud veled "hallgatni", az még többet tud adni.
nekem nem segített, hogy csinálj úgy, mintha nem lenne semmi gond, fájdalom, baj, stb. ezzel. (a szokásos "ne görcsölj szöveg"). és szerintem a "sikerülnie kell" sem segít, de nem vagyunk egyformák.
nagyon szorítok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!