Mikor teszteltél leghamarabb,mutatsz képet?
Figyelt kérdés
Még csak dpo6 vagyok és annyira izgulok.Negativ commentet mellőzzük2023. jan. 17. 07:13
1/35 anonim válasza:
Dpo 8 délután egyértelmű pozi predi
2/35 anonim válasza:
11. Nap reggel nagyon halvàny, nem is igazsn egyértelmű predictor, pedig ikrek
( utóbb UH alapjàn tudom, hogy 11. Nap volt biztosan, akkor 13.-nak gondoltam)
3/35 anonim válasza:
11. dpo-n lett először pozitív, de hát azt még szabad szemmel is alig lehetett rajta látni, nemhogy fotózni. Még a férjemnek is megmutattam, hogy szerinte csak odaképzelem-e (időn belül jött ki elég hamar, csak baromi halvány volt). Aztán pár nap alatt szépen felerősödött.
4/35 anonim válasza:
8. dpo olyan halvány, hogy ha lefotóztam, már én sem láttam. 2 nap múlva már biztosan láttam valamit, de az is extra halvány volt. (Utólag derült ki, hogy 4 nappal később volt ovu, úgyhogy eredetileg azt hittem, hogy a 12. és 14. dpo-n tesztelek. :)
5/35 anonim válasza:
Késés másnapján.
Egyértelmű pozitív lett, nem kellett fényképezgetni 🤦♀️
6/35 A kérdező kommentje:
Jaj de jó meg nyugodtam
Ma meg próbáltam és totál negativ de akkor korai
2023. jan. 17. 09:09
7/35 anonim válasza:
Igaz nekem lombik volt, de beültetés utáni 8.napon teszteltem. 2 napos embriókat kaptam vissza, tehát ez a 10.nap volt így és ilyen volt a tesztem.
8/35 A kérdező kommentje:
O de jó 7es
Amúgy gratulálok mindenkinek
2023. jan. 17. 09:29
9/35 anonim válasza:
6. Dpon még be sem ágyazódott, jó hogy negatív 🤦🏼♀️
10/35 anonim válasza:
7-es vagyok, köszönöm 🙂 szerintem is rettenetesen korán van még a 6.nap. Még nekem is elég halványan látszódott a 10.napon is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!