Mikor teszteltél leghamarabb,mutatsz képet?
Figyelt kérdés
Még csak dpo6 vagyok és annyira izgulok.Negativ commentet mellőzzük2023. jan. 17. 07:13
31/35 A kérdező kommentje:
Mert akkor akarom ha ez a fajta legalább csak.halvany
2023. jan. 22. 09:14
32/35 anonim 

válasza:

Mivel erősödik a csík, nagy eséllyel terhesség. A predi egyértelmű 2 csíkos lenne már
33/35 anonim 

válasza:

Még mindig 11. Dpo-n vagy, ha nem akarsz normális tesztet venni akkor ki is várhatod hogy megjön-e, mert így csak naponta rakod fel hogy és ez? És ez? Ezt is nézzétek meg... Semmivel nem vagy előrébb mintha csinálnál egy megbízható 10est. És 11. Dpo-n még mindig ott az esélye hogy megjön.
34/35 A kérdező kommentje:
De jó lenne amit tegnap töltöttem fel képet az a tegnapi a mai meg persze a mai 😀
És így kéne amúgy erősödnie a csíknak?
2023. jan. 22. 10:19
35/35 A kérdező kommentje:
35os rád nem vagyok kíváncsi az ilyen ne írjon nem kell mást sértegetni!!!!
2023. jan. 22. 10:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!