Ha a szülő nem egyez bele hogy megtartsam a babat attól megtarthatom ?
Aha... pont most meg is jött.
Nem tudtam, h a gyakorinak vetélési mellékhatásai lehetnek 🤷♀️
Ezen az oldalon mindenki fogamzásgátló szedése alatt esik teherbe?
Én 6 éve szedem, de sosem lettem terhes. Fura
Kincsem én most vagyok friss anyuka 36 évesen és pokoli fárasztó. Én is segítettem öcsém nevelésének,de az meg sem közelíti egy újszülött ellátását. Most 14 hónapos és fél éve nem aludtam egyben 3 órát,csak azért élem túl mert q párom is segít. Ehhez társul q fogzás,oltási fájdalom,növekedési ugrások,mellgyulladás,lett egy kijovo aranyerem és megereszkedett q terhesség alatt q medencém ami miatt pokolian fáj a hátam de ugye így is emelni kell egy 11 kg-os 1 évest...
Csak az vigasztal hogy vár a munkahelyem vissza,pedig már bediliznék a 4 fal között ha tudnám hogy még vagy 3 évig nem megyek vissza dolgozni.
Helyedben ilyen bizonytalan érzelmi intelligenciára( én sem szültem qddig amíg helyre nem állt a lelkem a pszichopata apám miatt),illetve semmilyen munkatapasztalatra nem szülnék,mert igen benne van hogy párod elhagy vagy csak meghal mert elüti egy autó,te meg ott állsz nulla munkatapasztalattal,érettségi nélkül és segítség nélkül. Ha csak dacból szülsz mert így bezzeg lesz családod stb,hát akkor pofára fogsz esni.
Látom írtad, hogy közben megjött. Én csak azt akartam mondani, hogy nagyon is becsületre méltó a gondolkozásod és a hozzáállásod. Az amiket írtál, hogy miken mentén ketesztül, és mégis megtartottad volna a babát, az nagyon is érett gondolkozásra vall. Ha mégis terhes vagy, sztem is tartsd meg. A nagy korú barátod, tudná vállalni a felelősséget. Hidd el egy abortusz, főleg ha valaki nem is akarja, csak a körülmények miatt teszi, örökre megnyomorítja az ember lelkét.
Sok sikert és Isten áldását kívánom neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!