Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak én látom ezt rossznak?

Csak én látom ezt rossznak?

Figyelt kérdés

Nővéremék bevállaltak 2016ban egy babát,mert hogy nővérem közelében mindenki terhes volt és ő is akart babát,meg pici babázni akart.

Majd kb 1éves volt a gyerkőc mikor már letojta a fejét és szegényke hát elég buta lett 4,5 évesen míg az én lányom ugyan annyi idősen éeettebb mert foglalkozva volt vele.

Most idén még egy gyerkőcöt bevállaltak csak azért mert feltudtak akkor venni hitelt,meg ismét mindenki körülötte a 2.babáját szűlte vagy épp várta már és ismét pici babázni akart.(majdnem szétmentek a párjával,így lett a gyerek)

Összeházasodtak mert utána pénzt kaptak majd felvettek hitelt mert ahhoz az kellett hogy házasok legyenek,erre az volt a válasuk hogy 2 gyerek után amúgy is házasodni akartak..csak aztán kiderült az igazság.

Most felvették a babaváró kölcsönt,amiről azt mondták sima hitel és csak 7milliót,miközben 10milliót vettek fel,5éven belül meg kell legyen a 3.gyereknek DE!!

Azt mondták ők nem fognak 3.gyereket bevállalni.

A házuk lapukkant és kicsi,minden csupa disznóól és kossz,mert egyik se szeret takarítani ami eléggé meglátszik már a gyerekeken is.

Minden hitelből idiótaságokat vettek,mert nem tudnak bánni a pénzzel és hónap végén általában jöttek kérni pénzt hogy tudjanak enni.

1 évben vagy 3-4 autót vesz mert rosszat vesz mert nem figyel semmire csak azonnal kell neki ezért megveszi a sógorom,majd kiderül hogy egy rakás szemét ezért újabb és újabb autót vesz,de a lakásukra nem költenek.

Lehet hogy én vagyok ennyire gonosz de én ennek nem látom a jó oldalát,főleg hogy rengeteg hitelt vettek már föl és azt is csak hitellel tudták törleszteni,adósságuk mindig van,mert hiába 0ázák le a vége az hogy rengeteg tartozást halmoznak fel,egyenlőre még azt se látnánk hogy előre jutottak mert csak egyre jobban csúsznak a kakiba.

Szerintetek ez normális 2 felnőtt embernek akik ráadásul szülők és ennyire beletojnak mi lesz később?!

A gyerekeknek megvesznek mindent mert van pénz rá,de nevelni egyiket se.A gyerekek mocsokban élnek és hiába szóltunk már nekik,veszekedtünk is velük semmi eredmény.

Kiborító hogy míg mások normálisak és mindent megtesznek azért hogy lehessen,nekik meg lehet de nem foglalkoznak velük..

2021. szept. 25. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Én is agy🌳szt kapok az ostoba, éretlen, felelőtlen emberekből akik gyereket vállalnak csak mert cuki🙄 Ismerős anyuka tiktokozni nagyon tud de az hogy utána olvasson pár dolognak.... Pl igény szerinti szoptatás, baba fejlődése, kengurú ártalmassága... Stb. Csak csinál mindent ész nélkül vagy ahogy épp mondják neki. Szegény gyerek meg szívja a hülyeségét. Sajnos észt nem lehet beléjük verni. Csak remélni lehet hogy a lehető legkevesebb kárt teszik a gyerekben testileg és lelkileg
2021. szept. 25. 22:05
 2/7 anonim válasza:
56%
A gyerekek sajnos örökölni fogják ezt a mentalitást, megoldást itt nem látok.
2021. szept. 25. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Én csak azt tudom, hogy az nem normális, hogy valaki ennyire beleássa magát mások életébe. Építsd inkább a sajátodat, biztos van ott elég alapanyag. Nem a másikéval kell foglalkozni.
2021. szept. 25. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
11%
1 vagyok. Azt nem is mondtam hogy csak 19 a csaj és már az apa is otthagyta
2021. szept. 25. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
És ha a nővéred olvassa a gyakorit?
2021. szept. 26. 06:04
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Felnőtt emberek. Nem tudsz velük mit csinálni.

Annyira rossz nem lehet a keresetük, ha a babaváró 10 millát megkapták.

No de hiába idegeskedsz ezen, változni akkor sem fog a helyzet, ha elveszik a gyerekeket. Ahhoz meg nagyon nyomós indok kell. Pl drog.

Engedd el, ha mennek pénzt kérni, mondj nemet.

2021. szept. 26. 06:37
 7/7 anonim ***** válasza:

A mi kis városunkban(Kisvárda) is van ilyen

Az első gyermek 2017ben,a második 2019.januárjában született

Ugye nem tudták igényelni utánuk a babavárót

Azért vállalták a 3.gyermeket, hogy meg tudják igényelni,mert kell a pénz,nyilt titok,olyan buták,hogy még el is mondták,mindenki tudja,mindenki rossz szemmel néz rájuk,hogy csak azért lett a 3.gyermek,most fog még megszületni

Szó szerint kinevetik az emberek,s nem irigységből

Én sem tudnék irigy lenni,vannak hiteles ismerőseim,még sem verik a mellüket

Még az autótámogatást is igénybe vették,ahhoz is plusz hitelt vettek fel,hogy ki tudják fizetni

Hitelre hitel,hitelre verik a mellüket,mindenkit lenéznek,lecsóriznak,ők a szentek,mert hitelt vettek fel

Hogy miből fogják fizetni? Biztos nem tiszta pénzből. Mert apuka elég gyakran ki ki marad éjszakánként,anyuka meg kb.idegroncs egész nap,egész este,hogy mivan ha le fog bukni a drága férje

A gyerekek is neveletlenek,2 fiú,nincs velük foglalkozva,visszabeszélnek,csúnyán viselkednek,oviban is lenéznek mindenkit,ők is csóriznak..,még a dajkára is azt mondta,hogy paraszt

El akartak válni,errefel inkább csináltak még egy gyereket,hogy legyen pénz

Szóval mindenhol vannak ilyen emberek,az ember nem beleássa magát más életébe,mert mindenki azt csinál amit akar,de vannak olyan dolgok,amik mellett az ember nem tud elmenni szó nélkül,és a gyermek issza meg a levét

Nekem a gyermekek keresztanyja barátnőm...és a 4 éves gyermek elvárja a 20e ftos ajándékokat,mert anyuka,apuka már belenevelte,ezt látja otthon,a pénz a pénz a pénz...meg ugrálóvár kellett neki szülinapjára,és azt sem mondta a keresztanyjának,hogy köszönöm

Barátnőmék nem gazdagok,átlagosnak mondanám őket,és a 4 éves gyermek csak követelőzik,lehuzza róluk az utolsó bőrt is,és sajnálom,hogy igy kihasználják a barátnőmet,illetve az anyuka is megmondja,hogy ezt és ezt vegyél

Remélem minél hamarabb kinyilik a barátnőm szeme,mert pár év múlva már 100e ftos ajándék kell majd?

És anyukának ez természetes dolog?

Hányinger keltő,amit művelnek

Bár olvasná a gyakorit,ki is irom előre a települést,hátha valaki megmutatja nekik

De nem is kell megmutatni,mert utálja őket az egész város,de aki idetéved,és kisvárdi,egyből fogják tudni

2021. szept. 26. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!