168 cmrel 77 kilóval mell 100 derék 70 csipő 108 lehet valaki csinos? Vagy ne is vegyek jó cuccokat mert így már úgy is mindegy? Azért kérdem mert az alakom nem látom rossznak a hasam lapos, de mégiscsak 77 kiló
Én is 168 cm vagyok, de 57 kilósan éreztem magam szépnek. Most 60 vagyok és szeretnék fogyni.
De nem a számok számítanak, hanem a lényeg hogy te érezd jól magad a bőrödben.
Az öltözködés meg testsúlytól függetlenül legyen igényes.
Én is 168 vagyok és 60 kg...Én tehénnek érzem magam, 54 kg-san dicsért mindenki, hogy milyen jól lefogytam, jól nézek ki.
Ha Te jónak látod magad: az a lényeg.
Lehet, főleg ha jó cuccokat hord.
Ha nem tetszik a súlyod akkor diétázz, de ha megvagy elégedve magaddal akkor el ne kezdj fogyózni.
Jó ruhák, alkathoz illő stílusos darabok mindenkinek kellenek.
Akkor áshatnád el magad, ha beleesel abba a hibába, hogy nem veszel semmi szépet mert nem 36-os a méreted.
Nagyméretű pólóban és ócska farmerban garantáltan nem leszel csinos. Az arányaidat hangsúlyozó felsőkben és csinos nyári ruhákban már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!