Mit vegyek fel ami csinos, mégis az alakot takarja? +12-15 kg felesleg van rajtam (derék, comb). Ballagásra kellene.
Maxiruhára gondoltam.Láttam a vaterán 5500ft-ért.
Esetleg valami már jobban illene?
A lában töb béna,és idétlen vastag hülye alakja is van.Ráadásul hófehér:(
Lányom ballag általánosból,és arra az alkalomra kellene(meg majd később is).
szóval a lányod ballagására kell neked?
hát az segítene pl ruhát linkelni hogy milyen alkatod van, körte?
ha a lábad nem szereted és a hasad akkor emeld ki a dekoltást, keresztbe kötős felsővel, vagy ami lazább fazonú,ahhoz nadrágot ajánlok, vagy ha szoknyát szeretnél abból is vannak szépek pl bonprix.hu-n.
Azt gondolom ez egy olyan ruha ami nagyon előnyös a telt alakra. A váll, kar többnyire mindenkinek csinos és formás, így azt kár rejtegetni, ez a ruha viszont kiemeli a mellet és előnyösen takarja a csípőn és a combon lécő felesleget.
Ezt amit belinkeltem a H&M-ben találod metg 9990 Ft- ért.
Nem vennék a Vateráról, mert plusz postaköltség, meg ki tudja jó e a ruha, milyen állapotú, időben küldi e az eladó.... aért egy egyberuhát fel kell próbálni...
Nem tudom milyen színeket szeretsz, vagy mennyi idős vagy, de remélem segítek ha linkelek pár ruhát.Pl a ruhák szépek, takarnak és alakod is lesz.
Ha a tunikát választanád az egy szűkebb nadrággal vagy egyenes fazonúvl nagyon szép lenne.
Íme amikre én gondoltam::
Vannak blúzok is, de nem akartam annyit linkelni:)
Írd meg mi mellett döntöttél:)
Köszi szépen.Nagyon nagy segítség!
Én szoktam rendelni a bon prixből,de addigra már nem ér ide.
A vaterán ezt találtam:
ttp://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1458253657
42-es a méretem.
Ilyesmi ruhára gondoltam.Szerintetek?
Én 34 éves leszek,170cm,és 75kg:(
Magasabb sarkú szandim van.Az fehér színű,és elegáns.
Vagy mit szólnátok még ehhez?
A kicsi lányom(7hós lesz 4-én:))
ezt szeretném neki:
Szerintetek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!