Ha a szülő nem egyez bele hogy megtartsam a babat attól megtarthatom ?
Nyilvan ezt a mintat latta a kerdezo, az anyja is csak szulte a gyerekeket esz nelkul, igy a kerdezoben se fordul meg egy pillanatra se, hogy talan neki nem kene igy cselekednie.
Pedig amilyen nyomorusagos elete van elmondasa alapjan, en ezt nem szannam a gyerekemnek, marpedig ra is ez var, ha 16 evesen megtartja.
Dehat ez van.
És miből fogod eltartani? Na meg hol?
Az oké, hogy anyád egy idióta és veled neveltette a gyerekeit. De ne te tettél tetőt a fejük fölé. Nem te dolgoztál meg azért a pénzért amiből etetted őket
Legyen már eszed. Miért akarod elcseszni a saját és a gyerek életét is?
Jajj. Ez egy őszintén sajnállak jajj.
Barátod… igen tiniként még én is így hívtam a fiúkat. Szóval… a párod nagykorú. Hány éves? 18 és otthon lakik? Vagy 28 és saját lakása van? Ő akarja egyáltalán a babát? Mert ez nem derült ki.
Hova születne? Anyukádhoz aki nem akarja, a párod szüleihez? Vagy saját magatokhoz? Mennyit keres?
30 évesen szültem sok évnyi bébiszitterkedés után saját tehermentes ingatlanba, stabil kapcsolatba, de még így is átlag két naponta pislogok fel, hogy mi a f.sz…? Pl ma vettem 13 ezerért krémet meg fürdetőt ekcémára :D A fiam átlag 10x kel éjszakánként pedig már fél éves. Fél éve nem aludtam. Zombi vagyok. Az apja jókat alszik a másik szobában, akár délután is ledől. Meg tudnám ölni. :’)
NE TEDD TÖNKRE AZ ÉLETED ennyire fiatalon.
Egyszer azt írod a párodnak szerető családja van egyszer meg azt hogy ugyan úgy nevelkedett mint te.
Most akkor mi az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!