Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a szülő nem egyez bele...

Ha a szülő nem egyez bele hogy megtartsam a babat attól megtarthatom ?

Figyelt kérdés
Áprilisba leszek 17 éves szedem a fogamzásgátlót de nem jött meg csináltam tesztet pozitív lett az eredmény . Még szeretném tartani a babát a barátom nagykorú, rendesen dolgozik is ,de sajnos anyukám nem anyának mondható. Többre nézi a nevelőapját mint engem és a testvéreimet, nem törődik úgy velünk ahogy kéne és nem engedné hogy megtartsam a babát. Mégis mit tegyek ?

2022. dec. 19. 18:42
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Ezt leírtam ha 10 evésen 5 6 napra neveltem a kistesomat amíg anya ment b*szni akkor 16 evésen is tudok nyugi mindenki csak a kritizálást írja le de senki se tudja hogy mi is van valójában 10 evésen főztem boltba mentem a kis gyérekkel a kezemben mostam etettem és itt van nem halt meg szóval nyugi
2022. dec. 19. 19:06
 12/40 anonim ***** válasza:
89%

Nyilvan ezt a mintat latta a kerdezo, az anyja is csak szulte a gyerekeket esz nelkul, igy a kerdezoben se fordul meg egy pillanatra se, hogy talan neki nem kene igy cselekednie.

Pedig amilyen nyomorusagos elete van elmondasa alapjan, en ezt nem szannam a gyerekemnek, marpedig ra is ez var, ha 16 evesen megtartja.

Dehat ez van.

2022. dec. 19. 19:07
 13/40 A kérdező kommentje:
Ha 10 evésen tudtam gondoskodni egy kis gyerekről mostam főztem boltba mentem a kezembe a gyérekkel akkor 16 evésen is megtudom csinálni és nem fog lelepni a párom amikén keresztül mentünk azt senki se tudja és biztos nem fog otthagyni a babával főleg a családja nem
2022. dec. 19. 19:07
 14/40 A kérdező kommentje:
Nem egyáltalán nem várna ez a picire mivel a barátom is úgy nevelkedett szinte ahogy én és szerintem 600000 forintos fizetés mellett bőven megélnénk és épp ezért szeretném ha végre megváltozna az eletem
2022. dec. 19. 19:10
 15/40 anonim ***** válasza:
93%

És miből fogod eltartani? Na meg hol?

Az oké, hogy anyád egy idióta és veled neveltette a gyerekeit. De ne te tettél tetőt a fejük fölé. Nem te dolgoztál meg azért a pénzért amiből etetted őket

Legyen már eszed. Miért akarod elcseszni a saját és a gyerek életét is?

2022. dec. 19. 19:10
 16/40 anonim ***** válasza:
92%

Jajj. Ez egy őszintén sajnállak jajj.

Barátod… igen tiniként még én is így hívtam a fiúkat. Szóval… a párod nagykorú. Hány éves? 18 és otthon lakik? Vagy 28 és saját lakása van? Ő akarja egyáltalán a babát? Mert ez nem derült ki.

Hova születne? Anyukádhoz aki nem akarja, a párod szüleihez? Vagy saját magatokhoz? Mennyit keres?

30 évesen szültem sok évnyi bébiszitterkedés után saját tehermentes ingatlanba, stabil kapcsolatba, de még így is átlag két naponta pislogok fel, hogy mi a f.sz…? Pl ma vettem 13 ezerért krémet meg fürdetőt ekcémára :D A fiam átlag 10x kel éjszakánként pedig már fél éves. Fél éve nem aludtam. Zombi vagyok. Az apja jókat alszik a másik szobában, akár délután is ledől. Meg tudnám ölni. :’)

NE TEDD TÖNKRE AZ ÉLETED ennyire fiatalon.

2022. dec. 19. 19:11
 17/40 A kérdező kommentje:
És attól mert 16 éves vagyok több eszem van mint néhány felnőttnek tisztelet a kivételnek azért mert ennyi éves vagyok attól nem biztos hogy #12 jobban nevelnel egy gyereket csak azert mert x éves vagy
2022. dec. 19. 19:12
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt kérdőjelezték meg hogy tudsz-e majd pelenkázni vagy etetni a babát, hanem hogyha esetleg a pároddal szétmentek vagy ne adj isten elüti egy autó akkor miből fogsz a boltban vásárolni, mivel még nem dolgoztál egy napot se így maximum gyest fogsz kapni ami semmire sem elég.
2022. dec. 19. 19:12
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer azt írod a párodnak szerető családja van egyszer meg azt hogy ugyan úgy nevelkedett mint te.

Most akkor mi az igazság?

2022. dec. 19. 19:15
 20/40 A kérdező kommentje:
#16 köszönöm szépen a megértést a párom 19 éves van egy külön lakása több mint fél millió forintot keres havonta én otthon műkörmötök egyépkent mellette igen a párom is szeretne a babat és a szülei is támogatnak engem . Sajnálom hogy a ferjed/párod jó sokat tud aludni 😊😁 de az enyém sokat van a kereszt lányával és éjjel nappal fent van szinte ha nála van a keresztlanya
2022. dec. 19. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!