Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy 47 éves nőnek és egy 56...

Egy 47 éves nőnek és egy 56 éves férfinak nagyon kockázatos lenne már babát vállalnia?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy nagy az esély, hogy beteg lenne a kisgyermek vagy az anyuka nem tudná/bírná kihordani vagy rossz ötlet lenne, mert az apa nagyon idős lenne már mire a gyermeke 10,15,20 éves lenne..

Nem én vagyok a nő, sem a férfi.

Én a lányuk vagyok:)

Nem akarnak gyermeket! Csak azért kérdeztem, mert kíváncsi vagyok, hogy szerintetek is nagyon kockázatos lenne?

Illetve hogy manapság mennyire jellemző tudtok -e hasonlóról?

Bocsánat, ha nagyon abszurd a kérdésem, nem akarom senki idejét rabolni, hiszen ez csak egy feltevés, de köszönöm előre is a választ:)

2020. dec. 14. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Igen, illetve a kockázatos mellett a gyerekkel szemben nagyon önző lenne.
2020. dec. 14. 14:08
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ötven fölött már senki ne vállaljon gyereket, és negyvenes is csak akkor, ha a párja fiatalabb.
2020. dec. 14. 14:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik kolléganőm 47 évesen szülte az egyetlen gyermekét. 20 éven át váratott magára a baba. Mondjuk a nő alig néz ki 35-nek, irtó jól élte meg a terhességet és a kislánya is egészséges. Minden létező vizsgálaton átesett ami csak létezik.

Hogy jö döntés volt-e? Nem tisztem efelett ítélkezni. Nem az én életem.

Az viszont biztos, hogy ő 47 évesen sokkal jobban viselte a terhességet mint én 29 évesen. Ez a része is erősen lutri, hogy ki hogyan viseli és milyen nehézségek adódnak.

2020. dec. 14. 14:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Anyukám is még nagyon fiatalos, ő is olyan 47 éves akit akár 35-nek is elmenne, apa is jól bírja a strapát, de azért ő már csak 10 évvel idősebb.

Párom unokatestvére (42nő) neki is most fog születni babája, párja is 42F. És igazából ezért gondoltam bele, ahogy őket láttam milyen boldogok, ahogy várják a picijüket és tudom, hogy szeretni fogják és boldog lesz az a gyermek és sokan mondják, hogy ez a gyermekre nézve rossz, de nem tudom, én nagyon örülök, hogy megszülettem. Sokan vagyunk sajnos, akik 10-en, 20-on éves korukban elvesztik a szüleiket:( De azt gondolom, hogy az óriási fájdalom ellenére is a többségük örülnek, hogy élnek.

Na de a lényeg, hogy ezért vetődött fel bennem a kérdés, mert anyukám "csak" 5 évvel idősebb és akár ő neki is lehetne. De nyilván ezt csak én gondolom így ők nem, meg tudom tudom apa idős:D

Csak fura belegondolni:)

2020. dec. 14. 14:23
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Az, hogy fiatalabbnak néz ki sajnos a tényeken és a korán nem változtat. Szerintem közel az 50-hez már kockázatos a gyerekvállalás az anyukára és a babára nézve is. Én személy szerint nem vállalnám be, de azt sem ítélem el ha valaki vállalja.
2020. dec. 14. 14:30
 6/11 anonim válasza:
69%
Felnevelés része a kritikus pont. A szülők 62 ill. 76 éves lesznek( ha megérik ezt a kort) amikor a gyerek betölti a 20-at.
2020. dec. 14. 14:31
 7/11 anonim válasza:
51%
*67 ill. 76
2020. dec. 14. 14:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, ez így van. Jobb, ha az ember hamarabb szül:)
2020. dec. 14. 16:09
 9/11 anonim ***** válasza:
3-as, a férje hány éves a kolléganődnek?
2020. dec. 14. 16:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

A férfi fiatalabb mint a kolléganőm. Az első férje ott hagyta, mert sehogy nem jött össze a baba. De hogy mennyivel fiatalabb azt nem tudom. Ránézésre azért nem sokkal szerintem max 43 lehet.

2020. dec. 14. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!