Egy 47 éves nőnek és egy 56 éves férfinak nagyon kockázatos lenne már babát vállalnia?
Gondolok itt arra, hogy nagy az esély, hogy beteg lenne a kisgyermek vagy az anyuka nem tudná/bírná kihordani vagy rossz ötlet lenne, mert az apa nagyon idős lenne már mire a gyermeke 10,15,20 éves lenne..
Nem én vagyok a nő, sem a férfi.
Én a lányuk vagyok:)
Nem akarnak gyermeket! Csak azért kérdeztem, mert kíváncsi vagyok, hogy szerintetek is nagyon kockázatos lenne?
Illetve hogy manapság mennyire jellemző tudtok -e hasonlóról?
Bocsánat, ha nagyon abszurd a kérdésem, nem akarom senki idejét rabolni, hiszen ez csak egy feltevés, de köszönöm előre is a választ:)
Az egyik kolléganőm 47 évesen szülte az egyetlen gyermekét. 20 éven át váratott magára a baba. Mondjuk a nő alig néz ki 35-nek, irtó jól élte meg a terhességet és a kislánya is egészséges. Minden létező vizsgálaton átesett ami csak létezik.
Hogy jö döntés volt-e? Nem tisztem efelett ítélkezni. Nem az én életem.
Az viszont biztos, hogy ő 47 évesen sokkal jobban viselte a terhességet mint én 29 évesen. Ez a része is erősen lutri, hogy ki hogyan viseli és milyen nehézségek adódnak.
Köszi a válaszokat!:)
Anyukám is még nagyon fiatalos, ő is olyan 47 éves akit akár 35-nek is elmenne, apa is jól bírja a strapát, de azért ő már csak 10 évvel idősebb.
Párom unokatestvére (42nő) neki is most fog születni babája, párja is 42F. És igazából ezért gondoltam bele, ahogy őket láttam milyen boldogok, ahogy várják a picijüket és tudom, hogy szeretni fogják és boldog lesz az a gyermek és sokan mondják, hogy ez a gyermekre nézve rossz, de nem tudom, én nagyon örülök, hogy megszülettem. Sokan vagyunk sajnos, akik 10-en, 20-on éves korukban elvesztik a szüleiket:( De azt gondolom, hogy az óriási fájdalom ellenére is a többségük örülnek, hogy élnek.
Na de a lényeg, hogy ezért vetődött fel bennem a kérdés, mert anyukám "csak" 5 évvel idősebb és akár ő neki is lehetne. De nyilván ezt csak én gondolom így ők nem, meg tudom tudom apa idős:D
Csak fura belegondolni:)
3-as vagyok
A férfi fiatalabb mint a kolléganőm. Az első férje ott hagyta, mert sehogy nem jött össze a baba. De hogy mennyivel fiatalabb azt nem tudom. Ránézésre azért nem sokkal szerintem max 43 lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!