Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy 47 éves nőnek és egy 56...

Egy 47 éves nőnek és egy 56 éves férfinak nagyon kockázatos lenne már babát vállalnia?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy nagy az esély, hogy beteg lenne a kisgyermek vagy az anyuka nem tudná/bírná kihordani vagy rossz ötlet lenne, mert az apa nagyon idős lenne már mire a gyermeke 10,15,20 éves lenne..

Nem én vagyok a nő, sem a férfi.

Én a lányuk vagyok:)

Nem akarnak gyermeket! Csak azért kérdeztem, mert kíváncsi vagyok, hogy szerintetek is nagyon kockázatos lenne?

Illetve hogy manapság mennyire jellemző tudtok -e hasonlóról?

Bocsánat, ha nagyon abszurd a kérdésem, nem akarom senki idejét rabolni, hiszen ez csak egy feltevés, de köszönöm előre is a választ:)

2020. dec. 14. 14:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2020. dec. 15. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!