Valóban kockázatos 4 hónapos terhesen munkát vállalni ami nem fizikai? (Nem veszélyeztetett terhes)
Senki nem fog sajnos alkalmazni terhes kismamát..
Miért mondott fel az előző munkahelyén? Ha veszélyes lett volna rá nézve a munkaköre, át kellett volna helyezniük olyan munkakörbe, amit el tud végezni! Ha pedig nem tudtak volna neki felajánlani, akkor táppénz!
Ha nincs semmi baja, nem veszélyeztetett, jól érzi magát, akkor lehetne akár a 9. hónapig dolgozni, ahogy tezsik azt sokan mások is.
A gond az, hogy terhes nőt senki sem fog felvenni dolgozni, pláne nem irodai munkára, hiszen mire betanul, már megy is szülni és lehet, h évekig otthon akar majd maradni. Nem éri meg energiát ölni a betanításába.
Meg aztán ha nem tanult, akkor nem tud gondolom magas szinten számítógépet kezelni, nem beszél nyelveket, vagy milyen ülőmunkára gondoltatok?
Teljesen igazad van.
A barátnőd meg ne haragudj, de egy lusta disznó!
Dolgozhatott volna, volt is munkahelye, ő meg a semmire akar gyereket szülni, jobban mondva a te keresetedre.
Egyáltalán nem te vagy a rossz.
Egy kicsit utána járhatna a barátnőd annak, hogy mennyibe van egy gyerek, aztán elgondolkozhatna, hogy 1 keresetből, meg amit majd ő kap, mindösszesen havi 38.000 Ft, abból hogy fogtok kijönni.
Ha nincs semmi gond a terhességgel, jól viseli, akkor simán lehet 4 hónapos terhesen is még dolgozni. De ha valakinél gond van, akkor meg el lehet menni táppénzre.
Csak azt nem értem, hogy te miért mentél bele a semmire a gyerekvállalásba?
Leírták előttem, mi az igazi probléma.
Amúgy nem megterhelő. Én legalábbis szülés napjáig tudtam dolgozni és most 3-4 hónapos terhesen megyek vissza 5 hónapra még, mert kell a pénz. Azért most, mert most lesz egy éves az első és nem akartam lemondani a gyedről a fizetés miatt.
Ha pedig nem tudtak volna neki felajánlani, akkor táppénz!
Nem, nem, nem!!!!!!!!!
Tanuljátok meg végre, hogy nem kell táppénzre menni, ilyen esetben távolléti díj jár, csak fel kell menteni a munkavégzés alól!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!