Valóban kockázatos 4 hónapos terhesen munkát vállalni ami nem fizikai? (Nem veszélyeztetett terhes)
Ha nem veszélyeztetett terhes, akkor dolgozhatna akár végig is, de terhesen sehova nem fogják felvenni, főleg, hogy a középiskolát sem fejezte be, munkatapasztalata sincsen. Nem ítélkezek, élnek ennél rosszabb körülmények között is, de erre bevállalni egy babát, elég nagy felelőtlenség. Az alap dolgokat megveszitek neki mondjuk, de mi lesz ha beteg lesz, vagy ha tápszeres. Az elején a hipoallergén tápszer nagyon drága.
Amúgy én szívesen vállalnék itthoni munkát, itthon vagyok a gyerekekkel, de semmi értelmeset nem találok.
8: nem csak neked szólt, milliószor leírtam már itt, ne az legyen az első, hogy orvos és táppénz. Tessék elmenni az üzemorvoshoz, aki leírja, milyen munkára alkalmas, ha olyan nincs, fel kell menteni a munka alól. Így a teljes alapbérét megkapja, nem a 60% tp-t...
az én kismamáim közül senki sem megy tp-re, mert figyelek rájuk (munkaügyes vagyok), és a szájukba rágom, mit kéne csinálni.
A szórólap osztogatás és az ülőmunka elég messze van egymástól.
Én 4,5 hónapos terhes vagyok.. Van, h semmi bajom nincs, de olyan is van, h lemegyek a boltba és ennyitől olyan gyengeség jön rám, h muszáj lefeküdnöm!
Szórólapozás nekem se menne. Sokkal gyorsabban elfáradok, mint terhesség előtt. A vérnyomásom is sokszor leszalad, nehéz sokáig állni, sétálni.
Az ülőmunka (még) megy. Eddig csak a legelején volt gondom vele, amikor az émelygéstől, hányingertől koncentrálni se tudtam és legszívesebben feküdtem volna.
Bár stresszes a munkám, remélem, hogy majdnem a végéig bírom majd.
A munkaügyi központ jó megoldás lehet. Rendes állásba szerintem se veszik fel. 4 hónaposan azért már van némi pocak, rögtön lebukna (nekem már a 12. héten látszott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!