Valóban kockázatos 4 hónapos terhesen munkát vállalni ami nem fizikai? (Nem veszélyeztetett terhes)
A barátnőd sajnos lusta,azt gondolja most van alibije a semmittevésre.sajnálom!
Simán dolgozhatna,nem beteg hanem terhes.
Én középidőig dolgoztam terhesen,fizikai munkát hányingerrel fáradtsággal egy már meglévő gyerekkel.
utolsó, nem kérheti, azt írja, hogy barátnője... a magzati adókedvezményt házasok igényelhetik, ők majd visszamenőleg kérhetik.
őszintén én már azt se értem eddig hogy éltetek minimálbérből ha 60E ment rezsire. miből fogjátok megvenni a baba cuccokat? segít valaki? mert gyerekkel egy minimálbér, ekkora kiadással épp éhehalni lesz elég. sajnállak, hogy ilyen barátnőd választottál, ha már 21 évesen i az ingyenélés a cél, nem lesz ez jobb később sem :( próbálj meg valami jobban fizető állást találni, hogy legalább a babának legyen ruhája meg etetni tudjad
Ne legyen igazam, de ilyen hozzáállással a baba ellátása is nagyjából rád fog hárulni. Amint hazaérsz, kezdhetsz pelenkázni, játszani, ha tápszeres, akkor etetni, meg éjjel kelni hozzá.
Ő fáradtságra hivatkozva a sarokban fog ülni és bambulni.
26-os megmutatnád azt a jogszabályt, ami szerint családi adókedvezmény a magzatra csak házasoknak jár? Mert ezt én még nem hallottam...
Mondjuk az lehetséges, hogy élettársi viszony kell hozzá, de szerintem még az sem, mert mi van, ha valaki egyedülálló szülő? Akkor neki nem jár? Ne beszéljünk már hülyeségeket! Szóval kérheti a kérdező is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!