Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valóban kockázatos 4 hónapos...

Green Day4 kérdése:

Valóban kockázatos 4 hónapos terhesen munkát vállalni ami nem fizikai? (Nem veszélyeztetett terhes)

Figyelt kérdés
A barátnőm 21 éves jelenleg. Nem fejezte be a középiskolát és nincs szakmája sem. Amikor mi össze jöttünk akkor még "tanult". Az én keresetemből éltünk. Munkát sem vállalt sokszor. 2 éve vagyunk együtt, első igazi munkája 6 hónap volt. Most terhes lett, és mivel felmondott, semmilyen támogatást sem kap. Albérletben élünk, ami havonta 60000Ft. Most annyival könnyebb, hogy kiadtuk a másik szobát 25000Ft-ért havonta. Csak az én keresetemből élünk most is ami minimálbér. A barátnőmet arra kértem, hogy amit 4 hónaposan el tud végezni, ülőmunkát például vagy otthon végezhető munkával kicsit anyagilag be tudna segíteni. Ő neki ez nem tetszett és most én vagyok a rossz. A barátnőm sajnos nem egy törekvő típus. Valóban 4 hónaposan ennyire megterhelő még az ülő munka is? És persze ha nem, akkor hol tudnának ilyet adni egyáltalán? A válaszokat előre is köszönöm.

2015. febr. 15. 12:01
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Egész szombat óta "tárgyalások" folynak a témával kapcsolatban. De ő most a rokonainál van akik támogatják az ő gondolkodását velem ellentétben.
2015. febr. 16. 20:55
 42/44 anonim ***** válasza:
Pénzzel is támogatják? Vagy azt már oldd meg te?
2015. febr. 17. 06:54
 43/44 A kérdező kommentje:
Mindent nekem kell megoldanom. Csak akkor segítik ha ott marad és nem velem lesz.
2015. márc. 15. 09:58
 44/44 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg hagyd, hadd maradjon rokonoknál.
2016. márc. 22. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!