Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 39 éves vagyok, szinte napra...

39 éves vagyok, szinte napra pontosan egy éve szültem a harmadik Fiam, igazi szerelem baba (az első két Fiam sajnos rossz kapcsolatba érkezett). 10 éve vagyok együtt a Férjemmel! Azt érzem újra babát szeretnék! Miért? Ezek a hormonok? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Természetesen már nem lesz, nem is kell talán elmondani miért nem...csak az érzés őrült erős!

Más is volt már így? Mit tegyek?

Négy fiút nevelünk (Férjem előző kapcsolatából született fia is velünk él), többet nem vállalunk!!!

2022. okt. 30. 11:19
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

4 gyermekből 3 az enyém, voltam kettővel egyedül, nem szenvedtek semmiben hiányt. Azóta emelkedett a fizetésem, tehát három gyermeket is fel tudnék nevelni egyedül. A negyedik Fiunk a Férjem előző kapcsolatából született, gondolom, ha történne valami az apjával elköltözne az anyjához, ahogy az én két Fiam is az apjához költözne, ha velem történne valami. (De, ha maradnának se lenne anyagi gondunk)

Mindkét oldalról kapunk gyermektartást is...

Stb...stb.

2022. okt. 30. 13:18
 22/32 A kérdező kommentje:

#20.

Igen, ebben látok rációt! Persze nem fogok engedni a kísértésnek, de néha nagyon ijesztő mértéket ölt.

Remélem hamar túl leszek rajta... 🙏

Hálásan köszönöm, hogy a kérdésre válaszoltál!

2022. okt. 30. 13:20
 23/32 anonim ***** válasza:
49%
22 ezek szerint en csinalok valamit rosszul hogy igy eluszik a penz 1 mellett
2022. okt. 30. 15:18
 24/32 A kérdező kommentje:

#24.

Őszinte leszek! Ezen gondolkodtam egy kicsit, hogyhogy nem elég közel 1 millió egy gyerekre, 1 autóra...de nem tisztem ítélkezni senki felett. Mi másképp osztjuk be a pénzt úgy látszik, és nem kapnak kevesebbet a gyerekek. Nyaralni is járunk, nem nélkülöznek...

2022. okt. 30. 15:27
 25/32 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, hogy kompenzálsz. Nem született meg a kívánt gyerekszám a szeretett pasitól, így “kell” még, anélkül, hogy mentálisan, érzelmileg, anyagilag reális lenne.
2022. okt. 30. 18:50
 26/32 anonim ***** válasza:
S a nagyok hogy bírják a picit? Tudom nem ez a kérdés,csak érdekel...
2022. okt. 30. 19:18
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Ja és nyilván életed végéig szuper fizetésed lesz, és titeket semmilyen válság, vagy tragédia nem fog földhöz vágni soha anyagilag... Ejha..
2022. okt. 30. 19:49
 28/32 A kérdező kommentje:

#28.

Nyilván nem mész ki az utcára, mert a fejedre eshet egy tégla! Ejha...

2022. okt. 30. 20:24
 29/32 A kérdező kommentje:

#26.

Elképzelhető, de persze már nem fogok többet szülni. 🙂

2022. okt. 30. 20:24
 30/32 A kérdező kommentje:

#27.

Szeretik az Öcsit. Nincs Rájuk erőszakolva, nem kötelező vigyázni Rá, annyit vannak Vele, amennyit szeretnének!

Így mindenkinek jó!

2022. okt. 30. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!