Mit gondolnátok ha ilyen kapcsolatban lenne a gyereked?
A lányomnak már 7 éve nem volt kapcsolata. A vőlegénye fiatalon meghalt motorbalesetben, azóta senki felé nem nyitott. Viszont kb.1,5 hónapja boldogan újságolta, hogy megismerkedett valakivel. Örültem neki, hogy végre egyenesbe jön, a hétvégén el is hozta bemutatni. Szó se róla, megnyerő fiatalember, viszont amikor belépett én megborzongtam, mert hasonlít az elhunyt vejemre...27 éves, ő is ennyi idős volt mikor meghalt. Magasság, testalkat, haj-szemszín, mindenben hasonlít. Hobbija a salakmotorozás...És ezt nemcsak én látom bele, hanem a férjem és a fiam is látta a hasonlóságot. (Természetesen a lányomnak nem mondtunk erről semmit, kedvesen fogadtuk a párját, jól sikerült az este, és nem is áll szándékunkban megfúrni a kapcsolatukat).
De aggódom, hogy ezzel most nem tovább lépett a lányom, csak a régi sebeket tépi fel magának. Nem tudom, hogy mennyire volt tudatos ez a választás, de nem hiszem hogy ő nem látja a párhuzamot a két férfi között.
Semmit, az ő dolga.
Amúgy a volt sógornőm új pasija megtevesztoen hasonlít a sógoromra, a lányom egyik osztálytarasanak az anyja pedig az exferj 10 évvel fiatalabb kiadásával él együtt.
Hátha ez az új pasi nem hal meg!
Én örülnék és reménykednék.
És a lányod mennyivel idősebb a pasitól?
Mert ha a vőlegénye 7 éve volt 27, és az új pasi meg most 27, az elég furi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!