Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki kapcsolatban van/volt az osztálytársával?
Figyelt kérdés
Én még általános iskola végén 8.-ban lettem szerelmes egy csajba, de nem sült el jól mert egyoldalú volt a dolog.
Azóta már nem vagyok iskolás se, a csajt se láttam később de még mélyen bennem vannak az érzések.
Van akinek sikerült, ha igen hogyan?
2022. okt. 29. 20:08
1/3 anonim válasza:
Nem saját történet, de közeli ismerősé.
Egy gimibe jártak, egy osztályba. 11. környéken jöttek össze. Azóta eltelt 8-9 év.. Nyáron az első házassági évfordulót ünnepelték, kisbabájuk pedig nemrég múlt egy hónapos.
Olyan őszinte szerelemmel tudnak egymásra nézni a mai napig.. nagyon örülök a boldogságuknak. 🥰
2/3 anonim válasza:
Gimiben. Osztálytársak voltunk, nagyon jó barátok, majd összejöttünk. Szakítás után is jóban maradtunk. Szép emlék, de nem bánom, hogy vége lett. Nagyon mások vagyunk, főleg felnőttként.
3/3 anonim válasza:
Szaktársam a párom, elsőéves egyetemisták vagyunk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!