39 éves vagyok, szinte napra pontosan egy éve szültem a harmadik Fiam, igazi szerelem baba (az első két Fiam sajnos rossz kapcsolatba érkezett). 10 éve vagyok együtt a Férjemmel! Azt érzem újra babát szeretnék! Miért? Ezek a hormonok? Mi lehet ez?
Természetesen már nem lesz, nem is kell talán elmondani miért nem...csak az érzés őrült erős!
Más is volt már így? Mit tegyek?
Négy fiút nevelünk (Férjem előző kapcsolatából született fia is velünk él), többet nem vállalunk!!!
#3.
Tejláz? Kifejtenéd bővebben, kérlek?
14
Attól hogy helikopternek kezded el hívni a buszt attól még a busz az busz a helikopter meg helikopter és nem fog a világ hozzád igazodni.
Én nem engedném hogy egy családban kettőnél több legyen. Aztán majd egyik szülő lelep, vagy beteg lesz, és akkor jön a tragédia... Ki fogja őket felnevelni és elinditani?
Szerencsétlen sorsú családokhoz hordunk évek óta karácsony előtt adományokat, és nemcsak olyanokhoz, akik eleve szegénységbe vállalták őket. Elkepeszto felelőtlenseg ennyi gyerek...
#16.
Látom megfogtad a lényeget!
Mindketten olyan anyagi helyzetben vagyunk, hogy külön-külön is fel tudnánk nevelni Őket!
Felelősen vállaltuk, nem ösztönösen...de nem ez volt a kérdés!
#13.
Neked nincs pozitív értelme, nekem van, másnak meg mást jelent. Ne ezen akadjunk már fel, kérlek!
A kérdésem sem erre irányult, hogy milyen módon hívjam a gyermeket, aki szerelemből fogant a Férjemtől!!!
A kérdésre tudsz válaszolni?
Látom megjöttek a napi kötekedők kiragadni az értelmetlen dolgokat. Remélem nektek ma ennyivel is könnyebb lesz a napotok! 🥰
Kérdező: szerintem ez összefügg azzal, hogy biológiailag lassan véget ér az az időszak, amikor még lehet újabb baba és a természet ezzel "motivál". Többeknél hallottam ilyen "most vagy soha" életérzésről, és akár bevállalt 3. vagy 4. babáról. Lehet furcsa, de azért nem ritka jelenség. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!