Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség kell nekem gyorsban? Van egy fiú és nagyon bejön. Legjobb barátom. Állandóan megsértődik meg most is letiltott azért, mert bejelöltem a haverjait. És közölte, hogy tudjam hol vagyok, mert nem vagyunk kapcsolatban és rossz.
Pls valaki írjon ehhez, mert nagyon rossz érzések vannak bennem eziatt!!!
És lehetőleg legyen értelmes!
Legjobb barát?? Ez??
Basszus, legyen már egy kis minimális tartásod! Meg egy kis igényességed... Nehogy már egy ekkora arrogáns bunkó után fuss! Az ilyet messziről el kell kerülni. A saját érdekedben...
A hozzá hasonlókból lesznek azok, akik a lakásban rabszolgaként tartanak bezárva, és betörik az orrodat, ha nem úgy ugrálsz, ahogy ő fütyül.
Most még nem olyan, persze. De a viselkedése nagyon jól mutatja, hogy milyen jellem, és milyen lesz később.
Irányítani akar?! Brutálisan agresszív.
Ez nem barát. Engedd el.
Azt jelölsz be, akit akarsz. Nem randevúra hívtad őket, hanem bejelentkeztél ismerősnek. Ha ismeritek egymást, akkor logikus is.
Ez a virtuális bejelölés a valós életben annak a megfelelője, amikor egy térben tartozkodtok, mondjuk a barátod, te és a barátod haverjai, és sorban, egyenként bemutstkoztok egymásnak. Attól fogva ismerősök vagytok. Összefuttok, üdvözlitek egymást, szót váltotok, továbbmentek. Teljesen normákis.
A “barAátod” primitîv bunkó, ilyen jellem, és megváltozhatatlanul az is marad. Ez alapjellemvonás.
Szakíts vele.
Nem benned van a hiba!
#5: De még csak nem is járnak.
Amúgy meg őszintén érdekelne, hogy mi vesz rá valakit, hogy egy ilyen primitív suttyóval szimpatizáljon?
Értem azt, hogy talán lehet, hogy jól néz ki. De már egy 12 éves is érettebb annál, hogy csak a felszínt nézze. Bunkózik vele, letiltja, követelőzik, és akkor a csaj még utána koslat? Ne már...
Ha sürgősen nem teszi magát fejben helyre a kishölgy, akkor belőle lesz a kvöetkező olyan, aki a kisujját se mozdítaná azért, aki az életét adná érte, ellenben önként szalad bele a párkapcsolati erőszakba.
de megfog halni!!!!
most mit csináljak, akkor is ha bunkó volt? Nem érdekel milyen csak egy nap lenne az álmom, amit eltöltök vele mielőtt meghal és én is:(
IGENNNNN :( :( :(
sajna mert beteg :( komolyan és nem viccből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!