Szerintetek elkezdjem a clostit következő ciklusban?
Figyelt kérdés
Voltam endokrinológus-nőgyógyásznál kb 8 hónapja próbálkozunk, első hónapban össze is jött ám kémiaival végződött, azóta semmi sajnos. Cukor és inzulinterhelésem tökéletes, pajzsmirigy szintén múlt hónapban peteérés is volt elég magas progi szinttel, a teszto és dhea szintem viszont felső határértéken van. Az orvos felírta a clostit, de nem ragaszkodik hozzá hogy elkezdjem.. szerintetek segíthet? Ciklusaim rendszeresek egyébként.2022. okt. 20. 18:23
1/3 anonim válasza:
"Az orvos felírta a clostit, de nem ragaszkodik hozzá hogy elkezdjem"
Csak úgy felírta? Ezt normál esetben úgy szokták felírni, hogy uh-n követik a ciklusod során a dolgok alakulását. Anélkül veszélyes mutatvány is lehet, hisz túl is stimulálhat, ami veszélyes állapot is lehet. Vagy "csak" többesiker terhesség lesz, ha túl sok tüsző indul el.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy ha szeretném következő ciklusban elkezdhetem szedni, természetesen uh követés mellett. Jelenleg ovu előtt állok most, így nyilván nem most kezdeném el szedni.
2022. okt. 20. 18:31
3/3 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért írta fel, ha semmi oka! Az meg nagyon fura, hogy rád bízza, hogy beveszed-e. Ilyen nőgyógyászhoz az életben nem mennék többet!
Ha rendszeresen szexeltek, akkor a párodnak a spermaképe sokkal fontosabb információ lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!