Elkezdjem a következő félévet az egyetemen vagy halasszak? Február 11-ére vagyok kiírva.
Február 11-ére vagyok kiírva a kisbabámmal. A héten leszek 11 hetes. Szeptemberben elkezdjem a következő félévet esetleg egyéni tanrendben és könnyebb (választható)és gyakorlati jegyes tantárgyakkal, amikből évközben le tudok zh-zni?A vizsgaidőszak kb december 17-től kezdödik majd. Akkor leszek 32 hetes. Eddig semmilyen panaszom nincsen, se hányinger, se más.
Lassan kezdődik a következő félév és döntenem kell.
Könnyebb addig megcsinálni amíg a pocakban van :) kb 37hetes koromig csináltam.
Pont a nehezebbeket venném fel, mert gyerek mellett nem lesz olyan egyszerű tanulni.
Szar az utolsó trimeszter, egy kisebb séta is megterhelő volt és tízpercenként jártam pisilni, de a tanulás ment volna (kg-t végeztem, ilyen területen dolgoztam a 35. hétig és 38-on szültem).
Elővizsgázz, amiből tudsz, tanulj év közben is (nem úgy mint egy átlagos egyetemista), 40 kreditet azért ne zsúfolj be és akkor nem lesz gond.
Gyerek mellett nem lesz könnyebb.
Ha lennének a környezetedben se lennél előrébb. :/ 2x voltam terhes, 2. babámmal tapasztaltam meg milyen igazából terhes lenni. 1. babámmal a 2-3. trimeszterben nem volt semmi bajom. (Az elsőben igen, de az más kérdés) 2. terhességem alatt főleg 34-35 hetes kortól szenvedtem nagyon, viszont júli elejére voltam kiírva, a meleg sokat rontott a helyzetemen.
Én a helyedben elkezdeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!