39 hetesen Canesten hüvelytablettát kell használnom. De mi van ha a 3 nap alatt megidul a szülés? Elkezdjem a kúrát?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 4. 20:09
2/5 anonim válasza:
Kezd el. Akármi is a magzatvíz sorsa (a szülés kezdődik burokrepedéssel vagy már csak kitolás előtt repesztik) a baba előtt fog jönni úgyis.
Egyébként nekem is írtak csak 38 hetesen és Klion D-d, ugye ez 10 darabos, azért én is izgultam ezen de orvos azt mondta nem kell. Végül úgy alakult, hogy még lactofeelt is elhasználtam pár tubust utána, a kislányom túlórázott pár napot. :)
3/5 anonim válasza:
Vegyel egy darabosat ha ezen izgulsz.
4/5 anonim válasza:
Van egynapos is, és terhesen is lehet használni.
5/5 anonim válasza:
Az más kérdés, hogy mennyit ér :S Nemrég nyomtam el egy 1 db-osat (igaz 16 hetesen), semmit nem használt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!