Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 10 nappal használh...

Szülés után 10 nappal használhatok canesten krémet? Sikerült összeszednem a kórházban valamit :/

Figyelt kérdés

Nem lehet elérni a dokim...

A szoptatásra nincs hatással?

2014. jún. 10. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a védőnőt.
2014. jún. 10. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
én nem hasznélnék még semmit. egyrészt a krém egy hüvelyi fertőzésnél semmit nem hasdznál,ugyanis belsőlegesen ható kúp kell. azt pedig mégh 6 hétig senki nem fog neked felírni. várd ki a 6 hetet. egyébként az nem lehet,h. nem is fertőzés? szülés után mindenki büdös,az alvadt vérnek nincs épp jó szaga!
2014. jún. 10. 09:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem is a szaggal van a baj, hanem viszket ég, és már a végbélnyílás is. Szóval szerintem fix, hogy összeszedtem valamit :/
2014. jún. 10. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A krémmel semmit nem érsz el, ugyanis a fertőzés belül van, tehát a krémmel a külső fertőzést kezeled, a belsőt nem, illetve csak a tüneteidet nyomod el. Már ha egyáltalán gombás a fertőzésed. Ugyanis számos más kórokozó is létezik a gombán kívül, tehát nem biztos, hogy a Canesten egyáltalán bármit is segítene.

Menj mindenképpen orvoshoz, ugyanis még csak most szültél, baromira nem hiányzik neked egy felszálló fertőzés. Ha olyan a fertőzés, akkor kaphatsz szájon át szedhető gyógyszert is rá.

2014. jún. 10. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Még ha érne is valamit, ami szinte kizárt, nem javasolt szoptatás alatt. az van ráírva, hogy kérdezd meg az orvost. Belsőleg kell valahogyan kezelni. Menj orvoshoz!
2014. jún. 10. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a saját dokid nem fogad, keress egy másikat.
2014. jún. 11. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!