Éjszaka vagy nappal szültetek?
Elsővel éjjel 11kor kezdtem vajúdni, délelőtt lett meg.
Másodikkal délután 2kor kezdtem vajúdni, este 9re lett meg.
Harmadikka délelőtt 10kor kezdtem vajúdni, ebéd után negyed 2kor született meg.
Elsővel már úgy ébredtem fel reggel, hogy valami nem oké. Fáj a derekam, keményedett a hasam, de nem volt rendszeres. Délután háromkor elfolyt a magzatvíz, 18.40-kor emelték ki a fiam. Egész éjszaka az őrzőben voltam, de nem aludhattam, mert óránként ébresztettek (altatás miatt, cukor, vérnyomás mérés, pocak nyomkodás). Reggel meg is kaptam a fiamat.
A másodiknál éjjel kettőkor kiugrottam az ágyból, hogy wc-re kell mennem, de semmi sem jött, csak a görcs. Visszamentem a hálóba, vártam még egyet, kerek 5 percre jött, ébresztettem a férjem. Hajnali 5.16-kor emelték ki a babát. Itt már spinális érzéstelenítés volt, egész délelőtt alig zargattak, de aludni nem nagyon tudtam, délután meg is kaptam a babát.
Az utóbbi jobb volt, mert a baba is a születést pihente ki, így egész délután szundikáltam, pihentem, jobban bírtam az éjszakai felkeléseket.
Nagylányomat indították, 9-től 11-ig kaptam az infúziót. Hajnali fél 1-kor született.
Kisebbik lányom hajnalban jelzett, hogy jönne (kb. 4-kor), délben született.
Fiam harnali háromkor ébresztett fel, 11-kor született.
Az első durva volt (nagyon elfáradtam menet közben), a másik kettőnél semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!