Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Éjszaka vagy nappal szültetek?

Éjszaka vagy nappal szültetek?

Figyelt kérdés
Melyik a "jobb"?és melyik a jellemzőbb?
2014. febr. 9. 14:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Du. 5-6 körül kezdtem vajúdni, másnap de. 11 előtt lett meg a fiam.
2014. febr. 9. 14:39
 2/25 anonim ***** válasza:
Éjjel 3-kor folyt el a magzatvíz és este 17-kor lett meg a baba.
2014. febr. 9. 14:41
 3/25 anonim ***** válasza:

Elsővel éjjel 11kor kezdtem vajúdni, délelőtt lett meg.

Másodikkal délután 2kor kezdtem vajúdni, este 9re lett meg.

Harmadikka délelőtt 10kor kezdtem vajúdni, ebéd után negyed 2kor született meg.

2014. febr. 9. 14:45
 4/25 anonim ***** válasza:
Elsőt indították, délben mentünk fel a szülőszobára, délután fél ötkor született. Második progamozott császár volt, reggel 6-ra kellett a szülőszobára menni, 13 óra után kerültem sorra, 14:10-kor született. Hogy jobb-e az éjszaka vagy sem, nem tudom.
2014. febr. 9. 14:51
 5/25 anonim ***** válasza:
Reggel 10-kor kezdődtek a fájások, másnap délelőtt 11-kor született meg a babám.
2014. febr. 9. 15:00
 6/25 anonim ***** válasza:

Elsővel már úgy ébredtem fel reggel, hogy valami nem oké. Fáj a derekam, keményedett a hasam, de nem volt rendszeres. Délután háromkor elfolyt a magzatvíz, 18.40-kor emelték ki a fiam. Egész éjszaka az őrzőben voltam, de nem aludhattam, mert óránként ébresztettek (altatás miatt, cukor, vérnyomás mérés, pocak nyomkodás). Reggel meg is kaptam a fiamat.

A másodiknál éjjel kettőkor kiugrottam az ágyból, hogy wc-re kell mennem, de semmi sem jött, csak a görcs. Visszamentem a hálóba, vártam még egyet, kerek 5 percre jött, ébresztettem a férjem. Hajnali 5.16-kor emelték ki a babát. Itt már spinális érzéstelenítés volt, egész délelőtt alig zargattak, de aludni nem nagyon tudtam, délután meg is kaptam a babát.

Az utóbbi jobb volt, mert a baba is a születést pihente ki, így egész délután szundikáltam, pihentem, jobban bírtam az éjszakai felkeléseket.

2014. febr. 9. 15:01
 7/25 anonim ***** válasza:
Szombati nap reggel fél 8tol fajasok és masnap pont délben született meg. (De megerte!!!!)
2014. febr. 9. 15:06
 8/25 anonim ***** válasza:
18.40-re lett meg a kislányom, azért volt jó, mert reggelig hagytak pihenni, reggel kellett zuhanyoznom...
2014. febr. 9. 15:13
 9/25 klopusz ***** válasza:

Nagylányomat indították, 9-től 11-ig kaptam az infúziót. Hajnali fél 1-kor született.

Kisebbik lányom hajnalban jelzett, hogy jönne (kb. 4-kor), délben született.

Fiam harnali háromkor ébresztett fel, 11-kor született.

Az első durva volt (nagyon elfáradtam menet közben), a másik kettőnél semmi extra.

2014. febr. 9. 15:19
 10/25 anonim ***** válasza:
Első baba.Reggel 9kor kerültem fel a szülőszobára fájásokkal,délután 2kor született meg a lányom.
2014. febr. 9. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!