Éjszaka vagy nappal szültetek?
Figyelt kérdés
Melyik a "jobb"?és melyik a jellemzőbb?2014. febr. 9. 14:38
11/25 anonim válasza:
Elsovel ejfelkor kezdodtek a fajasok es delre bujt ki, masodiknal hajnali kettokor kezdodtek es delutan 5-kor szuletett.
12/25 anonim válasza:
Elsőnél délben repesztettek burkot, 21:43 perckor született meg. Másodiknál 13: 00 -kor repesztették a burkot, 15:40- kor született meg. A minősége szerintem nem ettől függ. A gyakoriságot nem tudom, talán a sötétedés utáni gyakoribb.
13/25 anonim válasza:
Este fél hétkor folyt el a magzatvíz, és hajnal 1 előtt meg is született a fiam.
14/25 Julie S válasza:
21:30 körül kezdett elfolyni a magzatvíz, hajnalban 3:45-kor született meg a lányom. Én mondjuk örültem volna egy alvásnak előtte, de így is ment. :)
15/25 gabszem válasza:
reggel kezdődtek a fájások, délben mentünk be, 4-kor született mek. hát biztos jobb nappal szülni mint egész éjjel vajúdni, gondolom akkor még fáradtabb az ember.
16/25 anonim válasza:
Az elsőt este, a másodikat hajnalban. Szóval egyik se. Nem tudom, mitől lenne jobb vagy rosszabb, nem arra figyelsz, milyen napszak van. Állítólag a legtöbben éjjel kezdenek vajúdni.
17/25 anonim válasza:
Éjjel 2-kor kezdődtek a fájások, reggel mentünk be a kórházba, 15:50-re lett baba.
18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat.csak kívàncsi voltam mi a jellemzőbb.meg persze érint is a téma.:-)
37hkm
2014. febr. 9. 20:16
19/25 anonim válasza:
Este 7-kor kezdődtek a fájások, hajnal 2:30-kor született meg a fiam.
20/25 anonim válasza:
Akkor csak az a lényeg, hogy legyen könnyű és gyors. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!