Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyákdugó távozása után hány...

Babóca0129 kérdése:

Nyákdugó távozása után hány napra rá szültetek?

Figyelt kérdés
Nekem ma ment el a nyákdugóm (orvosi vizsgálta után)és már a kiírt időpnton rég túl vagyok. (4 napja már). Szerintetek mire számíthatok? Ja és kaptam homeopátiás bogyit a szülésznőmtől.
2014. febr. 2. 12:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Első gyereknél szülésnél ment el, másodiknál szülés előtt 1 héttel, harmadikkal 35 hetesen, végül 41 hétre indították. Sajnos ezt nem lehet kiszámítani :)

A te esetedben lehetséges, hogy akár már este babázol :) De gondolom napokon belül úgyis megindítják ha nem indul magától :)

Könnyű szülést!

2014. febr. 2. 12:29
 2/18 anonim ***** válasza:
1 hétig távozott darabokban es utána be is indult.
2014. febr. 2. 12:45
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem pont 1 héttel előtte, 39+6ra szültem.
2014. febr. 2. 12:46
 4/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. A dokim szerint legkesobb szerdan kell befekudnom. Amiota elment a nyakdugom folyamtosan erzem a fajasokat amik hol erosebbek hol gyengebbek. Igy eleg nehez, hogy most ez mar a szules kezdete lehet. Itt olvastam valahol, hogy elment a dugo utan ra egy kis ido mulva be is indult a szules. ( bocsi a hibakert mobiltol irok). Lassan megyek zihanyozni es meglatjuk mi lesz.
2014. febr. 2. 13:11
 5/18 anonim ***** válasza:
nekem mindkétszer aznap :) a kiírt nap után 4 nappal.
2014. febr. 2. 13:36
 6/18 anonim ***** válasza:
Reggel 8kor ment el a nyákdugóm.Utána kezdtek el jönni a fájások,majd egyre sűrűbben.Be is vitt a férjem a kórházba,első baba.Bent is maradtam,mert szülés jött.Délután 2-kor született meg a babánk.
2014. febr. 2. 14:27
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem csütörtök reggel kezdett távozni a nyákdugó, és szombat délelőtt született meg a baba. (Jóval időn túl volt mindez.)
2014. febr. 2. 14:28
 8/18 anonim ***** válasza:
40 nappal utana, de neked ennyi biztosan nincs mar. :)
2014. febr. 2. 15:46
 9/18 anonim ***** válasza:
Pontosan egy hétre ra.
2014. febr. 2. 18:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Másnap. :)
2014. febr. 2. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!