Csak szerintem INKÁBB a férfi dolga a védekezés?
Figyelt kérdés
Kb 60-40%-ban a férfi javára.
Hagy ne részletezzem, hogy miért, szerintem aki tisztában van a fogantatás körülményeivel, az érteni fogja.
Plusz !általában! a férfi jobban keres, szóval a nőnek megterhelőbb lehet fogamzásgátló eszközök vásárlása, alkalmazása. Szerintem ez sem egy utolsó szempont.
Ti mit gondoltok?
2022. okt. 6. 18:38
41/46 anonim válasza:
A nőé, maga az egész szaporodás és utódgondozás mind a nőé.
42/46 anonim válasza:
95-5% a nő javára. Férfinak van a gumi vagy megszakítás. Ha nem szeretné egyiket sem akkor védekezzen a nő. Eleve csak úgy megyek kapcsolatba is, hogy a nő már előtte gondoskodik a védelméről.
43/46 Laylah válasza:
Persze, csak dugni kelljen, felelősséget meg vállaljon, aki akar. De persze ha a nőnek sincs kedve, ahogy nektek sem, akkor hozzátok ugyan ne menjen gyerektartásért, ugyebár.
Kíváncsi leszek, ha végre piacra kerül a férfi fogamzásgátló (ami a nőivel ellentétben kvázi hormonmentes), akkor mi lesz a kifogás.
44/46 anonim válasza:
Nőé. Én simán ki tudok lépni a kényelmetlen helyzetből, ő meg mehet abra vagy szülni és nevelheti egyedül. Nyilván megbeszéljük, de ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy én rábólintok az általa választott módszerre, amivel saját fogamzását gátolja.
45/46 anonim válasza:
A nőnek van tabletta, van méhébe tehető eszköz meg még kutyaf*sza. Válasszon és gondoskodjon a védekezésről mire odajut a férfi.
46/46 anonim válasza:
Undorítóak az itt olvasható kommentek többsége. Ki is veszem a figyelt kérdések közül, mert rohadt hányingerem van. De tiszta, pontos képet ad, hol tart ez a társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!