Csak szerintem INKÁBB a férfi dolga a védekezés?
Kb 60-40%-ban a férfi javára.
Hagy ne részletezzem, hogy miért, szerintem aki tisztában van a fogantatás körülményeivel, az érteni fogja.
Plusz !általában! a férfi jobban keres, szóval a nőnek megterhelőbb lehet fogamzásgátló eszközök vásárlása, alkalmazása. Szerintem ez sem egy utolsó szempont.
Ti mit gondoltok?
"ha pedig becsúszik akkor 1-2 napig van lehetőség tabletta van mire, beszeded és nem lesz gyerek és az is a NŐ dolga!"
Na akkor egy kis felvilágosítás: ilyen nem létezik.
Védekezés nélküli szex után van lehetőség ilyen tablettára, de ekkor még nem terhes az illető.
"sőt a nő esik teherbe nem a férfi így INKÁBB a nő dolga!"
Rendben,de akkor nincs picsogás. Át adtad a teljes kontrollt a nőnek. Ha terhes lesz akkor nem elhúzod a gyáva f*szod, hanem minimum perkálsz. Ha már egy ostoba, lusta f*sz vagy és leszartad a védekezést.
"Védekezés nélküli szex után van lehetőség ilyen tablettára, de ekkor még nem terhes az illető."
Énis ezt mondtam de nem baj...
Nő lesz terhes nem a férfi, így a nő dolga a védekezés, ennyi! de minimum mind2 fél dolga (főleg ha már a feministák ennyire hápognak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!