Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak szerintem INKÁBB a férfi...

Csak szerintem INKÁBB a férfi dolga a védekezés?

Figyelt kérdés

Kb 60-40%-ban a férfi javára.

Hagy ne részletezzem, hogy miért, szerintem aki tisztában van a fogantatás körülményeivel, az érteni fogja.

Plusz !általában! a férfi jobban keres, szóval a nőnek megterhelőbb lehet fogamzásgátló eszközök vásárlása, alkalmazása. Szerintem ez sem egy utolsó szempont.

Ti mit gondoltok?

2022. okt. 6. 18:38
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
81%
De akkor nincs felháborodás, ha véletlen mégis teherbe esik, és követeli a gyerektartást, ugye?
2022. okt. 8. 11:51
 32/46 anonim ***** válasza:
16%
Csak a nö dolga.
2022. okt. 15. 10:24
 33/46 anonim ***** válasza:
11%
Nő dolog, ahogyan az esetlegesen besikerült gyerek gondozása nevelése is.
2022. okt. 16. 11:31
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
Ha a feministák egyenlőséget akarnak akkor NEM csak a férfi dolga! sőt a nő esik teherbe nem a férfi így INKÁBB a nő dolga! régen ha a csaj terhes lett otthagyta a csávó hogy csá, nekem nem kö! szóval INKÁBB a nő dolga! ha pedig becsúszik akkor 1-2 napig van lehetőség tabletta van mire, beszeded és nem lesz gyerek és az is a NŐ dolga!
2022. okt. 16. 22:33
 35/46 anonim ***** válasza:
95%

"ha pedig becsúszik akkor 1-2 napig van lehetőség tabletta van mire, beszeded és nem lesz gyerek és az is a NŐ dolga!"

Na akkor egy kis felvilágosítás: ilyen nem létezik.

Védekezés nélküli szex után van lehetőség ilyen tablettára, de ekkor még nem terhes az illető.

2022. okt. 17. 06:19
 36/46 anonim ***** válasza:
96%

"sőt a nő esik teherbe nem a férfi így INKÁBB a nő dolga!"

Rendben,de akkor nincs picsogás. Át adtad a teljes kontrollt a nőnek. Ha terhes lesz akkor nem elhúzod a gyáva f*szod, hanem minimum perkálsz. Ha már egy ostoba, lusta f*sz vagy és leszartad a védekezést.

2022. okt. 17. 10:05
 37/46 anonim ***** válasza:
0%

"Védekezés nélküli szex után van lehetőség ilyen tablettára, de ekkor még nem terhes az illető."

Énis ezt mondtam de nem baj...

2022. okt. 17. 22:16
 38/46 anonim ***** válasza:
0%

Nő lesz terhes nem a férfi, így a nő dolga a védekezés, ennyi! de minimum mind2 fél dolga (főleg ha már a feministák ennyire hápognak)

2022. okt. 17. 22:17
 39/46 Laylah ***** válasza:
95%
Nagy az isten állatkertje, de nem hittem volna, hogy ennyire.
2022. nov. 5. 17:27
 40/46 anonim ***** válasza:
4%
Nöi dolog nöi felelöseg
2022. nov. 5. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!